Ραντουκάνου: Το 10 το καλό της Τότεναμ

Newsroom
Ραντουκάνου: Το 10 το καλό της Τότεναμ
Η Έμμα Ραντουκάνου εμφανίστηκε για προπόνηση στη Στουτγάρδη με τη φανέλα της Τότεναμ και όπως ήταν φυσικό επακολούθησε χαμός.

Η Έμμα Ραντουκάνου φόρεσε φανέλα της Τότεναμ στη Στουτγάρδη και στα social media έγινε χαμός. Η 19χρονη Βρετανή, νικήτρια του περσινού US Open φόρεσε τη φανέλα των Spurs, με το Νο 10 και το όνομά της ακολουθώντας την προτροπή των τεχνικών της Γουίλς Χέρμπερτ και Κρις Χέλιαρ και δήλωσε οπαδός των «πετεινών».

Η Ραντουκάνου, Νο 12 στην παγκόσμια κατάταξη, προπονήθηκε με τη φανέλα της Τότεναμ στις εγκαταστάσεις των γηπέδων της Στουτγάρδης, όπου σήμερα άρχισε το Stuttgart at the Porsche Tennis Grand Prix.

Η νεαρή παίκτρια δεν έχει αρχίσει καλά το 2022: Αποκλεισμός στο 2ο γύρο στο Αυστραλιανό Όπεν, στη φάση των «32» στο Indian Wells, στο 2ο γύρο στο Μαϊάμι Όπεν τα πιο χαρακτηριστικά από αυτά.

ΡΑΝΤΟΥΚΑΝΟΥ

Στη Στουτγάρδη θα αρχίσει από τη φάση των «32» με πρώτη αντίπαλο την Αυστραλή, Στορμ Σάντερς. Στο τουρνουά της γερμανικής πόλης, μετέχουν επτά παίκτριες από το Top 10, ανάμεσά τους και η Μαρία Σάκκαρη. Η 26χρονη Ελληνίδα έχει περάσει bye στη φάση των «16» και περιμένει την αντίπαλό της από τον αγώνα της Γερμανίδας, Λάουρα Ζίγκεμουντ και της Σλοβένας, Ταμάρα Ζίντανεσκ.

 

Τελευταία Νέα