Τένις: Στην Φινλανδία η Εθνική γυναικών για το Billie Jean King Cup

Newsroom
Τένις: Στην Φινλανδία η Εθνική γυναικών για το Billie Jean King Cup
Η εθνική ομάδα γυναικών του τένις βρίσκεται στη Φινλανδία, με στόχο να κατακτήσει το ένα από τα δύο εισιτήρια που θα χαρίσουν την άνοδο στην 1η κατηγορία του Billie Jean King Cup.

Το γυναικείο τένις και η Εθνική ομάδα, δίνουν τη μάχη τους το διάστημα 12-15 Απριλίου για την άνοδο στην πρώτη κατηγορία του Billie Jean King Cup.

Οι Δέσποινα Παπαμιχαήλ, Μάρθα Ματούλα, Μιχαέλα Λάκη και Ελένη Χριστοφή, θα αγωνιστούν στον 1ο όμιλο από τους δύο στο τουρνουά που διεξάγεται στην Φινλανδία, μαζί με τις Αίγυπτο και Νορβηγία.

Χωρίς Σάκκαρη και Γραμματικοπούλου και με νεανικό σχήμα, το έργο θα είναι δύσκολο για την εθνική ομάδα που ωστόσο θα δώσει την μάχη της.

Η Αίγπυτος με την οποία θα αγωνιστεί και η Μαϊάρ Σερίφ (Νο61), θα είναι και η 1η αντίπαλος για την εθνική μας ομάδα. Οι αγώνες θα στην πόλη Βιερουμάκι και θα γίνουν σε κλειστό γήπεδο και σκληρή επιφάνεια.

Δύο ομάδες θα πάρουν το εισιτήριο για την πρώτη κατηγορία (η πρώτη από κάθε όμιλο) και οι τελευταίες στους δύο ομίλους θα υποβιβαστούν. Στον β' όμιλο συμμετέχουν 4 χώρες και είναι η Φινλανδία, το Λουξεμβούργο, η Λιθουανία και το Ισραήλ.

 

Τελευταία Νέα