Μεντβέντεφ: «Δύσκολο να μιλήσεις για το τι είναι δίκαιο και τι όχι στην Ουκρανία»

Newsroom
Μεντβέντεφ: «Δύσκολο να μιλήσεις για το τι είναι δίκαιο και τι όχι στην Ουκρανία»
Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ τοποθετήθηκε για τον πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία στην διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στο Μαϊάμι.

Την ώρα που πληθαίνουν οι φωνές για να αποβληθούν οι Ρώσοι και από το τένις, ο Ντανίλ Μεντβέντεφ τοποθετήθηκε για άλλη μία φορά πάνω στον πόλεμο της πατρίδας του με την Ουκρανία.

Ο πόλεμος μονοπώλησε την κουβέντα στην συνέντευξη Τύπου του Μεντβέντεφ στο Μαϊάμι, με τον φιναλίστ του Australian Open να εξηγεί ότι το θέμα δεν είναι τόσο απλό, αναφέροντας πως δεν θέλει να εκφράσει δημόσια την άποψή του.

«Όλοι γνωρίζουν τι συμβαίνει, είναι αδύνατο να το αγνοήσεις και οι άνθρωποι έχουμε διαφορετικές οπτικές πάνω σ' αυτό. Πάντα έλεγα ότι ήμουν υπέρ της ειρήνης. Είναι πολύ δύσκολο στη ζωή να μιλήσεις για το τι είναι δίκαιο και τι όχι. Έχω τις απόψεις μου για το ζήτημα, όμως δεν θέλω να τις μοιραστώ μαζί σας, τις μοιράζομαι με την οικογένειά μου, με τη σύζυγό μου, με την οποία μπορούμε να συζητάμε χωρίς να συμφωνούμε και δεν συμβαίνει τίποτα» είπε αποφεύγοντας να τοποθετηθεί υπέρ ή κατά της κυβέρνησης της πατρίδας του.

Όσο για το ζήτημα των κυρώσεων (το Ηνωμένο Βασίλειο μπλοκάρει την είσοδο Ρώσων στη χώρα θέτοντας σε κίνδυνο τη συμμετοχή του στο Wimbledon) είπε: Προσπαθώ να το πηγαίνω τουρνουά με τουρνουά, η κάθε χώρα έχει τους δικούς της νόμους. Τώρα βρίσκομαι εδώ, είμαι χαρούμενος που παίζω τένις και που κάνω αυτό που αγαπώ. Μόνο αυτό θα σχολιάσω, δεν έχω κάτι να πω για το Wimbledon».

Ο Μεντβέντεφ θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του στο Μαϊάμι τον Αντι Μάρεϊ στον δεύτερο γύρο του τουρνουά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα