Τζόκοβιτς: Θα είναι στο «Paris Masters»

Newsroom
Τζόκοβιτς: Θα είναι στο «Paris Masters»
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς απέκτησε δικαίωμα συμμετοχής στο «Paris Masters» τον Οκτώβριο.

O Νόβακ Τζόκοβιτς βγήκε νικητής στην εξωαγωνιστική διαμάχη με τους διοργανωτές του «Paris Masters» και ο Σέρβος θα έχει τη δυνατότητα να παίξει στο τουρνουά του Παρισιού.

Ο παίκτης κέρδισε την έφεση που είχε υποβάλει, μετά τις απειλές που δέχτηκε για την αποβολή του από το 1000άρι τουρνουά, εξ αιτίας της καθυστερημένης απόσυρσής του από το Indian Wells.

Το Νο1 του κόσμου διατηρήθηκε στην κλήρωση του τουρνουά Masters της Καλιφόρνια, παρόλο που γνώριζε ότι δεν θα μπορούσε να ταξιδέψει στις ΗΠΑ, αφήνοντας το κάτω μισό της κλήρωσης χωρίς ισορροπία.

Ο Σέρβος τιμωρήθηκε ως αποτέλεσμα της καθυστερημένης απόσυρσής του, με την ATP να στέλνει e-mail επιβεβαιώνοντας την ποινή για την αποχώρηση από την κλήρωση ενός κυρίως ταμπλό τουρνουά Masters 1000.

«Οποιοσδήποτε παίκτης αποχωρήσει από την κύρια κλήρωση ενός γεγονότος ATP Tour Masters 1000 θα έχει ποινή κατάταξης και θα τεθεί σε αναστολή από έναν επόμενο αγώνα ATP Tour Masters 1000. Αυτό το γεγονός θα είναι εκείνο όπου ο παίκτης κέρδισε το υψηλότερο σύνολο πόντων κατά τους προηγούμενους 12 μήνες», αναφερόταν.

Ως κάτοχος του Paris Masters, αυτό ήταν το τουρνουά από το οποίο ο Τζόκοβιτς επρόκειτο να αποκλειστεί. Ωστόσο, ο Τζόκοβιτς δικαιώθηκε στην προσφυγή του κατά της ATP και θα μπορέσει να λάβει κανονικά μέρος στο Παρίσι τον ερχόμενο Οκτώβριο.

 

Τελευταία Νέα