Ναδάλ: Εκτός δράσης με ράγισμα στο πλευρό

Newsroom
Ναδάλ: Εκτός δράσης με ράγισμα στο πλευρό
Ο Ράφαελ Ναδάλ άφησε πληγωμένος το Indian Wells, με πρόβλημα τραυματισμού στα πλευρά.

Ο Ράφαελ Ναδάλ θα υποχρεωθεί να μείνει εκτός δράσης τις επόμενες εβδομάδες εξ αιτίας τραυματισμού στα πλευρά στη διάρκεια του τελικού του Indian Wells απέναντι στο Τέιλορ Φριτζ.

O Ισπανός κατά τη διάρκεια του τελικού χρειάστηκε να δεχθεί ιατρική φροντίδα, καθώς φαινόταν να έχεο πρόβλημα στην αναπνοή του.
«Είχα έναν πόνο, ειλικρινά. Δεν ξέρω ακόμα αν είναι από τα πλευρά. Όταν ανέπνεα και κινούμουν, ένιωθα σαν μια βελόνα να με τσιμπάει. Ζαλιζόμουν γιατί ήταν επίπονο, δυσκολευόμουν με την αναπνοή μου» δήλωνε μετά την ήττα του ο Ναδάλ από τον Φριτζ με 6-3, 7-6.

Ο Ναδάλ έφθασε σήμερα Τρίτη (22/3) στην Ισπανία από τις ΗΠΑ και από τη Μαδρίτη μετέβη στη Βαρκελώνη για να εξεταστεί από την ομάδα του Δρ. Άνχελ Ρουίθ-Κοτόρνο.

Η ζημιά έγινε στον ημιτελικό του Σαββάτου στον ημιτελικό με τον Κάρλος Αλκάραθ και το αποτέλεσμα της εξέτασης έδειξε το πρόβλημα στα πλευρά, με τον εκτιμώμενο χρόνο επιστροφής του να καθορίζεται στις τέσσερις με έξι εβδομάδες.

Ναδάλ: «Θα δουλέψω σκληρά»


«Δεν είναι καλά τα νέα και δεν το περίμενα. Είμαι λυπημένος γιατί μετά την έναρξη της σεζόν, πέρασα τόσο καλά, με πολύ καλά αποτελέσματα. Αλλά πάντα είχα αυτό το μαχητικό πνεύμα, θα δείξω υπομονή και θα δουλέψω σκληρά μετά την ανάρρωσή μου».

Mε αυτά τα δεδομένα ο Ναδάλ θα χάσει το Μόντε Κάρλο (10-17 Απριλίου) και το Όπεν της Βαρκελώνης (18-24 Απριλίου), ενώ ο μεγάλος στόχος του θα είναι το Roland Garros, που αρχίζει στις 22 Μάη. Νωρίτερα μέσα στον Μάιο υπάρχει το Όπεν της Μαδρίτης (5-8) και το Όπεν της Ρώμης (8-15).

 

Τελευταία Νέα