Τσιτσιπάς: Μπήκε με νίκη στο διπλό στο Indian Wells

Τσιτσιπάς: Μπήκε με νίκη στο διπλό στο Indian Wells
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με συμπαίκτη τον Φελισιάνο Λόπεζ, άρχισε νικηφόρα το Indian Wells.

O Στέφανος Τσιτσιπάς από ό,τι φαίνεται συνθέτει ένα υπέροχο δίδυμο με τον Φελισιάνο Λόπεζ. Ο Ελληνας και ο Ισπανός νίκησαν τους Ράβεν Κλάασεν (Νότ. Αφρική)/Μπεν Μακλάχαν (Ιαπωνία) με 7-6(5), 6-4 σε μία ώρα και 35 λεπτά, παίρνοντας την πρόκριση στο 2ο γύρο του διπλού ανδρών στο Indian Wells στην Καλιφόρνια.

Στο πρώτο σετ τα δύο ζευγάρια κράτησαν το σερβίς τους μέχρι και το 6-6, παρότι οι Τσιτσιπάς/Λόπεζ στο 12ο γκέιμ σπατάλησαν ένα set point. Tελικά το σετ κρίθηκε στο tie break, οι Κλάασεν/Μακλάχαν προηγήθηκαν 2-0, όμως οι Τσιτσιπάς και Λόπεζ προσπέρασαν με 3-2, έφθασαν στο 6-4 και διπλό set point, που εκμεταλλεύτηκαν, κατακτώντας τη διαδικασία 7-5 και σετ με 7-6(5).

Το πρώτο break στον αγώνα ήρθε από τον Στέφανο Τσιτσιπά και Φελισιάνο Λόπεζ στο 3ο γκέιμ, για το 2-1. Οι δύο παίκτες κράτησαν με άνεση το σερβίς τους στη συνέχεια, πήγαν στο 5-4 και με τον Λόπεζ στο σερβίς πήραν και τα 2ο σετ με 6-4 και την τελική νίκη.

Να θυμίσουμε πως οι Τσιτσιπάς και Λόπεζ στις 27 Φεβρουαρίου είχαν κατακτήσει τον τίτλο του διπλού στο Ακαπούλκο. Τώρα στη φάση των «16» στο Indian Wells θα παίξουν είτε με τους Πολωνούς, Ούμπερτ Ουρκάζ/Λούκας Κόμποτ, είτε με τους Τιμ Πούετζ (Γερμανία)/Μάικλ Βένους (Αυστραλία).

Στο μονό ανδρών ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχοντας περάσεi bye από τον 1ο γύρο, θα παίξει με τον Αμερικάνο, Τζακ Σοκ για την πρόκριση στους «32».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα