Μάρεϊ: «Ο Τζόκοβιτς πληρώνει τις συνέπειες των αποφάσεών του»

Newsroom
Μάρεϊ: «Ο Τζόκοβιτς πληρώνει τις συνέπειες των αποφάσεών του»
Ο Αντι Μάρεϊ εξέφρασε ανοιχτά την αντίθεσή του με την στάση του Τζόκοβιτς στο θέμα του εμβολιασμού.

Ο Αντι Μάρεϊ τοποθετήθηκε για στάση του Νόβακ Τζόκοβιτς στο θέμα του εμβολιασμού.

Αμφότεροι βρίσκονται στο Ντουμπάι για το τουρνουά που είναι σε εξέλιξη, με τον Σκωτσέζο να αναφέρει πως η απόφαση του Νο1 στον κόσμο να μην εμβολιαστεί και να χάσει πολλά τουρνουά στη σεζόν, τον βρίσκει πλήρως αντίθετο.

«Δεν έχουμε βρεθεί. Στην Αυστραλία ανταλλάξαμε ορισμένα μηνύματα. Διαφωνώ με την απόφασή του (να μην εμβολιαστεί). Θα ήταν πιο εύκολα τα πράγματα αν το είχε κάνει. Δεν μου άρεσε καθόλου η κατάσταση στην οποία βρέθηκε στην Αυστραλία γιατί τον γνωρίζω από παιδί και τον σέβομαι απεριόριστα. Ομως υπάρχουν συνέπειες στις αποφάσεις που πήρε και προφανώς τις έχει αποδεχτεί. Δεν είναι καλό όμως για το τένις αυτό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μάρεϊ.

Λίγο αργότερα ο Τζόκοβιτς έπειτα από τη νίκη του επί του Μουσέτι, στην επιστροφή του στα court, ξεκαθάρισε πως δεν θα πάει στην Καλιφόρνια λόγω του υποχρεωτικού εμβολιασμού και στο Indian Wells, πράγμα που σημαίνει ότι μετά το τουρνουά του Ντουμπάι θα πάει σε ένα μήνα ακόμη χωρίς αγώνες αφού ο Μάρτιος περιλαμβάνει δύο τουρνουά στις ΗΠΑ (Indian Wells και Μαϊάμι).

«Με την σημερινή κατάσταση δεν μπορώ να μπω στις ΗΠΑ. Οπότε δεν θα παίξω. Αλλά ελπίζω να αλλάξουν τα πράγματα τις επόμενες εβδομάδες» είπε ο Νόλε που εύχεται να αλλάξουν τα πρωτόκολλα ώστε να μπορεί να ταξιδεύει χωρίς προβλήματα.

 

Τελευταία Νέα