Ο Ναδάλ «οδηγεί» τον Τζόκοβιτς προς τον εμβολιασμό

Newsroom
Ο Ναδάλ «οδηγεί» τον Τζόκοβιτς προς τον εμβολιασμό
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αλλάζει από ό,τι φαίνεται στάση στο θέμα του εμβολιασμού.

Ο 21ος τίτλος Grannd Slam από τον Ράφαελ Ναδάλ στο Australian Open, ίσως συμβάλει στην απόφαση του Νόβακ Τζόκοβιτς να εμβολιαστεί τελικά. Αυτό αποκάλυψε ο βιογράφος του Σέρβου παίκτη, Ντάνιελ Μουκς, μιλώντας στο αυστριακό τηλεοπτικό δίκτυο Servus TV.

«Ίσως να συνέβαλε και ο τελικός του Australian Open σε αυτό, να τον παρακίνησε το 21ο του Rafael Nadal. Αλλά αυτό που ακούγεται από το περιβάλλον του, είναι πως θα εμβολιαστεί» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Μουκς. συγγραφέας του βιβλίου «Novak Djokovic - Ein Leben land im Krieg» («Novak Djokovic: Μια ζωή σε πόλεμο»), που θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα, σχολίασε ακόμα και όσα συνέβησαν με το ταξίδι του Τζόκοβιτς στη Μελβούρνη, λέγοντας πως ο παίκτης δεν συμφωνεί με τα όσα ειπώθηκαν και έγιναν από τον πατέρα του σε εκείνο το διάστημα.

«Ποτέ δεν θα εναντιωθεί στον πατέρα του δημόσια, ακολουθεί αυτή τη στάση. Από την άλλη, είμαι σίγουρος πως δεν συμφωνούσε με όλα όσα συνέβαιναν στο Βελιγράδι εκείνη την τρελή περίοδο που βρισκόταν στη Μελβούρνη» τόνισε ο Μουκς.

 

Τελευταία Νέα