Τζόκοβιτς: Κονιάκ με μοναχούς σε μοναστήρι!

Newsroom
Τζόκοβιτς: Κονιάκ με μοναχούς σε μοναστήρι!
Ο Τζόκοβιτς άφησε πίσω του τα όσα έγιναν στη Μελβούρνη, επέστρεψε στο Μαυροβούνιο και βρέθηκε στο μοναστήρι όπου ήπιε κονιάκ με τους μοναχούς. 

Από την απέλαση στα... κονιάκ σε μοναστήρι! Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μετά τα όσα έζησε στην Αυστραλία επέστρεψε στην πατρίδα του, πήρε ανάσες, άφησε πίσω του το Australian Open και βρέθηκε στο Μαυροβούνιο και στο μοναστήρι του Όστρογκ. Εκεί, συνομίλησε με τον αρχιεπίσκοπο Μαυροβουνίου Joanikijem, καθώς και με τους μοναχούς της μονής.

Ο Νο1 τενίστας ήπιε κονιάκ, παρουσιάστηκε χωρίς μάσκα, ήπιε κονιάκ, ενώ πήρε δώρο την εικόνα του Αγίου Βασιλείου του Όστρογκ «Μερικές φορές ακόμη και οι καλύτεροι χρειάζονται μόνο κάποιον να τους ακούσει» τονιζόταν στη λεζάντα της φωτογραφίας που έδωσε στη δημοσιότητα η Ιερά Μονή.

Ο Τζόκοβιτς μιλώντας με τη νομική του ομάδα, σκέφτεται να κάνει αγωγή στην Αυστραλία ζητώντας 3.2 εκατομμύρια δολάρια, όσο είναι και το έπαθλο του συγκεκριμένου τουρνουά.

Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα