Κύργιος: «Ηλίθιος ο Πουρσέλ, γαμ@@@α ΜΜΕ»

Newsroom
Κύργιος: «Ηλίθιος ο Πουρσέλ, γαμ@@@α ΜΜΕ»
Ο Νικ Κύργιος εξαπέλυσε επίθεση με ύβρεις στον Μαξ Πουρσέλ και τα ΜΜΕ τα οποία λέει ότι παρερμήνευσαν δηλώσεις του σχετικά με την Μπάρτι.

Ο Νικ Κύργιος συνεχίζει να απασχολεί τα ΜΜΕ για τους λάθους λόγους στην Αυστραλία.

Αυτή τη φορά ωστόσο μάλλον έχει το δίκιο με το μέρος του. Σε δηλώσεις του μετά τον τελικό του διπλού όπου μαζί με τον Κοκκινάκη κατέκτησαν τον τίτλο στο Australian Open, ανέφερε πως ο κόσμος γέμισε το γήπεδο για να τους δει επειδή προσφέρουν θέαμα, σημειώνοντας πως «δημιουργήσαμε πιθανότατα την καλύτερη ατμόσφαιρα στο τουρνουά».

Στο σχόλιό του είπε πως ο πατέρας της Ασλεϊ Μπάρτι τον πλησίασε και του είπε το ίδιο, σημειώνοντας πως «προφανώς η Ασλεϊ είναι τρομερή παίκτρια, αλλά νομίζω οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Ο κόσμος θέλει να βλέπει τους αγώνες μου, όπου παίζω τα στάδια είναι γεμάτα και υπάρχει λόγος γι' αυτό».

Αυτό το σχόλιο θεωρήθηκε προσβλητικό για το Νο1 του κόσμου στις γυναίκες από τα ΜΜΕ στην Αυστραλία, μόνο που ο Κύργιος δεν το έκανε με πρόθεση να την προσβάλλει.

Και εξερράγη γι’ αυτό κάνοντας επίθεση στα ΜΜΕ, αλλά και σε έναν αντίπαλό του στο διπλό, το Μαξ Πουρσέλ, ο οποίος τον έκραξε, λέγοντας πως θα έπρεπε να τον έχουν αποκλείσει που χτύπησε με το μπαλάκι ένα μικρό παιδί στις κερκίδες.

Η αντίδραση του Κύργιου

«Γαμ*** ΜΜΕ. Ειλικρινά, δεν είπα κάτι ασεβές προς την Ασλεϊ Μπάρτι, είπα πως το κοινό ήταν εκπληκτικό και πως ένιωσα ότι εγώ και ο Κοκκινάκης παίξαμε μεγάλο ρόλο σε αυτό. Ο πατέρας της Ας ήρθε και μου το είπε αυτό. Το μόνο που είπα είναι πως όπου παίζουμε, τα γήπεδα είναι γεμάτα. Μεγαλώσαμε μαζί με την Ας και πάντα ήξερα τις δυνατότητές της», έγραψε ο Κύργιος στο story του και συνέχισε:

«Όσο για σένα Μαξ Πουρσέλ, ηλίθιε, σχετικά με τα σχόλια που έκανες μετά τον αγώνα, προφανώς δεν έχεις ιδέα από ψυχαγωγία και αθλητισμό. Αν δεν το έχεις προσέξει, υπάρχει λόγος που ο κόσμος έρχεται στους αγώνες μου. Είναι επειδή το επίπεδό μου και το παιχνίδι μου είναι άξια παρακολούθησης. Την επόμενη φορά που θα χάσεις σε τελικό Grand Slam, θα πρέπει να κρατήσεις το κεφάλι χαμηλά και να προσπαθήσεις να βρεις πως να παίξεις τους σημαντικούς πόντους καλύτερα. Δεν χρειάζεται να κράζεις τους άλλους Αυστραλούς στα ΜΜΕ επειδή ο κόσμος προτιμάει να βλέπει μπογιά που στεγνώνει από το σερβίς-βολέ παιχνίδι σου» σημείωσε.

Post Κύργιου

 

Τελευταία Νέα