O Κύργιος στηρίζει τον Τζόκοβιτς υψώνοντας το… μεσαίο δάχτυλό του (vid)

Newsroom
O Κύργιος στηρίζει τον Τζόκοβιτς υψώνοντας το… μεσαίο δάχτυλό του (vid)
O Νικ Κύργιος μιλώντας σε podcast τόνισε πως αν ο Τζόκοβιτς καταφέρει να αγωνιστεί στο Australian Open, θα ήθελε να αποφύγει να παίξει μαζί του…

Αν και δεν είχε ποτέ σε εκτίμηση τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο Νικ Κύργιος συνεχίζει να υπερασπίζεται στον Σέρβο στο θέμα της ακύρωσης της βίζας του.

Ο Κύργιος, που θα παίξει στο Σίδνεϋ αυτή την εβδομάδα και μάλιστα με συμπαίκτη τον Περβολαράκη στο διπλό, τάχθηκε ξανά δημόσια υπέρ του Νόλε και μάλιστα… ύψωσε το μεσαίο του δάχτυλο σε όσους τον επικρίνουν.

«Αν αφήσουν τον Νόβακ να παίξει, θα είναι απλά θυμωμένος και θα είναι δύσκολο να τον κερδίσει κάποιος. Αν του επιτραπεί να αγωνιστεί, δεν θέλω να τον συναντήσω. Δεν θα του λείψει ένα μπακ-χαντ» είπε χαρακτηριστικά, σχολιάζοντας στη συνέχεια την στάση των ΜΜΕ.

«Το μόνο πράγμα που με εκνευρίζει στα ΜΜΕ είναι ότι κανονικά πρέπει να προστατεύσουν αυτούς τους αθλητές. Αυτό που περνάει είναι πολύ σοβαρό αυτή τη στιγμή. Αυτό που με απογοητεύει είναι ότι πηγαίνω στα social media αυτή τη στιγμή και βλέπω τόσους πολλούς ανθρώπους και σελίδες να τον γελοιοποιούν. Νομίζω ότι θα έπρεπε να τον προστατεύουμε λίγο περισσότερο από το να τον κοροϊδεύουμε. Είναι τόσο τρομακτικό. Είμαι σίγουρος ότι κάποιοι από αυτούς τους ανθρώπους που κάθονται στους καναπέδες τους και σχολιάζουν όλη μέρα, αν ήταν στη θέση του, δεν θα το υποστήριζαν καθόλου. Ο Τζόκοβιτς είναι άνθρωπος, θέλω απλώς να του φέρονται σαν άνθρωπο. Εάν ένας Αυστραλός συνάδελφός του βρισκόταν στη Σερβία και βρισκόταν σε παρόμοια κατάσταση, θα θέλαμε να αντιμετωπίζεται έτσι ένας από τους Αυστραλούς συναδέλφους μας; Όχι» είπε χαρακτηριστικά.

 

Τελευταία Νέα