Αποκλεισμός για Παπαμιχαήλ στην Αδελαΐδα

Κώστας Ευθυμιάδης
Αποκλεισμός για Παπαμιχαήλ στην Αδελαΐδα
Η Μαρί Μπούζκοβα αποδείχθηκε δύσκολο εμπόδιο για την Δέσποινα Παπαμιχαήλ στον πρώτο γύρο του κυρίως ταμπλό στην Αδελαΐδα.

Το πάλεψε για ένα σετ, αλλά η Δέσποινα Παπαμιχαήλ υπέκυψε στην ανωτερότητα της Μαρί Μπούζκοβα.

Η Τσέχα, Νο90 στον κόσμο, πήρε το εισιτήριο για τον β’ γύρο του κυρίως ταμπλό στην Αδελαϊδα, επικρατώντας με 2-0 σετ (6-3, 6-0) της Ελληνίδας τενίστριας, έπειτα από 1 ώρα και 13 λεπτά.

Στο πρώτο σετ η Μπούζκοβα κατάφερε να βρει ένα break στο 3-1, ενώ εκμεταλλεύτηκε το όχι και τόσο καλό πρώτο σερβίς της Ελληνίδας (58.6% με κερδισμένους πόντους 11/17) την ώρα που η ίδια είχε 73% και 79% κερδισμένους πόντους στο πρώτο σετ. Η Μπούζκοβα το κέρδισε με 6-3 σε 44 λεπτά, με την Παπαμιχαήλ να δυσκολεύεται και στις επιστροφές της από το σερβίς της αντιπάλου της.

Στο δεύτερο σετ η Μπούζκοβα ξεκίνησε με δύο break για να προηγηθεί με 3-0, βάζοντας δύσκολα στην Παπαμιχαήλ η οποία δεν μπόρεσε να γυρίσει την κατάσταση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα