Μάικ Τάισον: «Το τένις μου άλλαξε τη ζωή, κορυφαίος ο Τζόκοβιτς»

Κώστας Ευθυμιάδης
Μάικ Τάισον: «Το τένις μου άλλαξε τη ζωή, κορυφαίος ο Τζόκοβιτς»
Ο θρύλος του μποξ, Μάικ Τάισον, ανέφερε σε podcast πως εξαιτίας της κόρης του λάτρεψε το τένις.

Μπορεί να τον έχουμε μάθει με το σκληρό του πρόσωπο εντός και εκτός ρινγκ, αλλά ο Μάικ Τάισον φαίνεται πως έχει… ηρεμήσει τώρα και έχει δώσει προτεραιότητα στην κόρη του.

Η Μίλαν, όπως είπε ο Τάισον σε podcast μαζί με τον Πάτρικ Μουράτογλου, είναι παθιασμένη με το τένις και έχει βάλει και τον ίδιο στο «τρυπάκι» να το παρακολουθεί, με αποτέλεσμα να γίνει και ο ίδιος φανατικός του σπορ. Δεν είναι και λίγες φορές που ο Τάισον έχει παραβρεθεί σε τουρνουά στις ΗΠΑ εξάλλου.

«Μου άνοιξε τους ορίζοντες και είμαι ευγνώμων που έχω μπει σε αυτό το σπορ και έχω γνωρίσει σχεδόν τους πάντες. Μου άλλαξε τη ζωή. Ολη η ζωή μας άλλαξε γύρω από το τένις. Νόμιζα πως όλα ήταν καλά από την στιγμή που έβγαζα χρήματα, όμως αυτό δεν είναι τόσο σημαντικό όσο το να δω την κόρη μου να παίζει τένις. Αυτή είναι το Νο1 στη ζωή μας πλέον» ανέφερε ο Τάισον.

«Την βλέπω να μεταμορφώνεται σε κάτι που δεν είχα δει πριν και δεν θα γινόταν αν δεν είχε εμπλακεί με το τένις. Εχει τρομερή αυτοπεποίθηση. Στα 11-12 της χρόνια έχει πλήρη εμπιστοσύνη στον εαυτό της. Είναι πειθαρχημένη. Σηκώνεται, ετοιμάζει το γεύμα της, κάνει το μπάνιο της και πάει στο γυμναστήριο από τις 7 ή τις 8 το πρωί. Θα μείνει εκεί ως τις 4 το απόγευμα. Είναι αφοσιωμένη σε αυτό που θέλει να κάνει στη ζωή της» πρόσθεσε ο… περήφανος πατέρας.

Ακόμη, στο podcast o Αμερικανός πρώην πυγμάχος αναφέρθηκε στον αγαπημένο του παίκτη στο τένις, ο οποίος είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

«Ο Τζόκοβιτς είναι ο αγαπημένος μου αυτή τη στιγμή. Όταν είναι σε καλή κατάσταση, μου αρέσει να τον βλέπω να παίζει. Είναι ο αγαπημένος μου για τον τρόπο που επέστρεψε μετά από τραυματισμό και κέρδιζε τύπους όπως ο Ναδάλ και ο Φέντερερ. Πραγματικός μαχητής» είπε.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Τελευταία Νέα