Νέα εξομολόγηση από τον Τάισον: «Χτυπούσα ακόμα και όσους μου ζητούσαν αυτόγραφο»

Newsroom
Νέα εξομολόγηση από τον Τάισον: «Χτυπούσα ακόμα και όσους μου ζητούσαν αυτόγραφο»
Η μεταστροφή του «κακού παιδιού» των ρινγκ, Μάικ Τάισον έχει εξήγηση…

Όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος, ωριμάζει, μετανιώνει, γίνεται πιο ειλικρινής. Ο Μάικ Τάισον φαίνεται πως είναι ένας τέτοιος άνθρωπος και παραδέχεται συχνά τα λάθη του. Έχει μιλήσει για τους φασαρίες και τους τσακωμούς του, για το ότι άλλος άνθρωπος έδινε ούρα για το ντόπινγκ κοντρόλ, γιατί αυτός ήταν ντοπαρισμένος και έκανε χρήση ουσιών, γενικά τα… λέει. τα βγάζει από μέσα του. Στην τελευταία εξομολόγησή του, παραδέχθηκε πως στην κορύφωση της καριέρας του, κτυπούσε ανθρώπους ακόμα και όταν του ζητούσαν… αυτόγραφο.

Τώρα, 53χρονος, ο οποίος έχει κάνει φυλακή για βιασμό, τώρα νιώθει απαίσια για τη συμπεριφορά του και λέει ότι ξεσπούσε στους θαυμαστές του επειδή ήταν δυστυχισμένος.

Μιλώντας στο Yahoo Finance ανέφερε: «Η ζωή μου ήταν απλά μίζερη, ήμουν εκτός ελέγχου. Τσακωνόμουν με όλους. Αν κάποιος μου ζητούσε αυτόγραφο, θα του έδινα μια γροθιά στο πρόσωπο. Ήμουν απλώς... σε ένα χάος».

Πολλοί στο εξωτερικό βέβαια μιλούν πως αυτή η μεταστροφή του και η τάση του για να παραδοχές των «κακών κειμένων» του παρελθόντος, οφείλεται στο ότι καπνίζει μαριχουάνα. Προφανώς, δεν προτείνουν πως αυτός είναι ο τρόπος για όλους, αλλά ο Τάισον φαίνεται σίγουρα ευχαριστημένος με τα αποτελέσματα που είδε: «Αφού βγήκα στη σύνταξη άρχισα να καπνίζω. Τι λάθος ήταν αυτό; Θα έπρεπε να κάπνιζα σε όλη μου την καριέρα. Θα έπρεπε να καπνίζω όταν αγωνιζόμουν γιατί με έβαζε σε αυτή τη διαφορετική ψυχική κατάσταση. Είμαι πολύ χαλαρός και όσο πιο χαλαρός είσαι, τόσο καλύτερος μαχητής είσαι, τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση».

Ο Τάισον έχει εντρυφήσει μάλιστα τόσο πολύ σε αυτά, που ξεκίνησε να επενδύει σε εταιρείες που πειραματίζονται με τις φαρμακευτικές ιδιότητες των ψυχεδελικών φαρμάκων: «Το σκέφτομαι ως ενισχυτικό, με κάνει καλύτερο, ακόμα και στο ρινγκ. Οι μπουνιές δεν πονάνε τόσο. Τα ψυχεδελικά έχουν κάνουν σε μεγάλο βαθμό με την επιστροφή μου».

Ο Τάισον μάλιστα είχε πει στο στο Forbes: «Βλέπεις πόσο άλλαξε η ζωή μου πριν από πέντε χρόνια; Ήμουν εθισμένος τότε. Δεν πίστευα καν ότι θα μπορούσα να επιβιώσω. Μετά μυήθηκα στην ιατρική των ζώων και των φυτών. Πριν διάβαζες πάντα κάτι αρνητικό για μένα, τώρα λες, τι έγινε με αυτόν τον τύπο; Δεν με βλέπεις πια να κάνω πάρτι. Δεν είναι πια αυτή η ζωή μου. Είναι δύσκολο να το διατυπώσω πραγματικά, από τη δική μου οπτική γωνία, αλλά τα ψυχεδελικά με βοήθησαν με τη σχέση μου με τον Θεό. Δεν το χρησιμοποιώ για αναψυχή. Αυτά τα πράγματα γίνονται μόνο από πνευματική προοπτική».