Δεν επιστρέφει στο Άμπου Ντάμπι ο Τιμ

Newsroom
Δεν επιστρέφει στο Άμπου Ντάμπι ο Τιμ
Ο Ντομινίκ Τιμ δεν νιώθει έτοιμος να επιστρέψει στη δράση και ακύρωσε τη συμμετοχή του στο Mubadala World Tennis Championship. Αποσύρθηκε και ο Κάσπερ Ρουντ.

To τελευταίο του παιχνίδι ήταν στις 22 Ιουνίου στη Μαγιόρκα όταν και εγκατάλειψε λόγω τραυματισμού στον καρπό.

Ο Ντομινίκ Τιμ υποβλήθηκε σε επέμβαση και απο τότε δεν τον είδαμε ξανά στα κορτ. Ο νικητής του US Open 2020 είχε αποφασίσει να επιστρέψει στο Άμπου Ντάμπι και στο Mubadala World Tennis Championship αλλά ακύρωσε τη συμμετοχή του.

«Ανυπομονούσα να επιστρέψω στους αγώνες στο Άμπου Ντάμπι, αλλά αισθάνομαι ότι δεν είμαι ακόμη έτοιμος να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο. Είναι απογοητευτικό να μην συμμετέχω φέτος, αλλά πρέπει να συνεχίσω την προετοιμασία μου για την επερχόμενη σεζόν. Ελπίζω πραγματικά να επιστρέψω στο Αμπού Ντάμπι του χρόνου», είπε ο Τιμ.

Από το τουρνουά (16-17-18/12) αποσύρθηκε και ο Κάσπερ Ρουντ ενώ θα συμμετάσχουν κανονικά οι Ράφα Ναδάλ, Άντι Μάρεϊ και Αντρέι Ρούμπλεφ.

Τις θέσεις των Τιμ-Ρουντ θα πάρουν οι Έβας-Φριτζ ενώ η Ονς Τζαμπέρ θα παίξει με την Μπελίντα Μπέντσιτς στον αγώνα επίδειξης αφού η Έμα Ραντουκάνου αποσύρθηκε λόγω covid-19.

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα