Με κορονοϊό ο Αλκαράθ έμεινε εκτός Davis Cup

Newsroom
Με κορονοϊό ο Αλκαράθ έμεινε εκτός Davis Cup
Σημαντική απώλεια για την Ισπανία ο Κάρλος Αλκαράθ, τέθηκε εκτός αποστολής λόγω κορονοϊού.

Ο Covid χτύπησε την εθνική ομάδα της Ισπανίας λίγο πριν την πρεμιέρα της στο Davis Cup. Ο 18χρονος Κάρλος Αλκαράθ βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός διοργάνωσης.

Είναι η δεύτερη απώλεια για την Ισπανία μετά τον τραυματία Μπαουτίστα-Αγκούτ. Τον Αλκαράθ θα αντικαταστήσει ο Πέδρο Μαρτίνες στην πρεμιέρα της εθνικής Ισπανίας κόντρα στο Εκουαδόρ, στη Μαδρίτη.

«Είμαι λυπημένος που δεν θα μπορέσω να αγωνιστώ σε ένα τόσο σημαντικό τουρνουά όπως είναι για μένα το Davis Cup. Ημουν ενθουσιασμένος που θα αγωνιζόμουν και μάλιστα μέσα στην Μαδρίτη μπροστά στο κοινό μας. Μερικές φορές όμως τα πράγματα δεν πάνε όπως τα σχεδιάζαμε» ανέφερε ο Αλκαράθ, με τον Ράφαελ Ναδάλ να στέλνει την ίδια ώρα ένα μήνυμα ενότητας και ενθάρρυνσης στην εθνική ομάδα της πατρίδας του.

«Η στήριξή μας στην εθνική ομάδα μετά τα νέα. Όταν κάτι σαν κι αυτό συμβαίνει ο ανταγωνισμός πάει ένα βήμα πίσω. Το σημαντικότερο είναι η υγεία μας και ελπίζω να μην υπάρξει άλλο κρούσμα. Μια μεγάλη αγκαλιά σε όλους» ανέφερε ο Ναδάλ.


 

Τελευταία Νέα