Australian Open: Επιστρέφουν οι γεμάτες κερκίδες στο slam της Μελβούρνης

Κώστας Ευθυμιάδης
Australian Open: Επιστρέφουν οι γεμάτες κερκίδες στο slam της Μελβούρνης
Οι διοργανωτές του Australian Open ανακοίνωσαν πως θα επιτραπεί πληρότητα 100% στους αγώνες.

Η διαδικασία για την αγορά εισιτηρίων άνοιξε για το Australian Open και οι διοργανωτές ανακοίνωσαν πως θα υπάρχει πληρότητα 100% στο πρώτο grand slam της χρονιάς.

Στην ανακοίνωση για τα εισιτήρια δεν διευκρινίζουν αν θα πρόκειται μόνο για εμβολιασμένους ή νοσούντες (αν και αυτό θα ισχύσει), αλλά τονίζεται πως δεν θα υπάρχουν ζώνες και θα μπορούν οι θεατές όλοι μαζί να παρακολουθήσουν στους αγώνες όπως συνέβαινε προ κορονοϊού.

Στο «χαρούμενο slam» όπως αποκαλούν το Australian Open, θα ανοίξουν και πάλι οι ζώνες των θεατών, τα εστιατόρια και όλα τα καταστήματα στις εγκαταστάσεις, καθώς θέλουν να επιστρέψουν στους παλιούς καλούς καιρούς.

Αυτό που «καίει» βέβαια τους διοργανωτές είναι αν θα εμβολιαστούν όλοι οι τενίστες και κυρίως ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος ακόμη δεν έχει ανακοινώσει τι θα κάνει. Αν δεν εμβολιαστεί άμεσα, τότε δεν θα πάρει βίζα για να ταξιδέψει στην Αυστραλία και θα χάσει για φέτος τουλάχιστον, την ευκαιρία να πάρει το 10ο του τίτλο στη Μελβούρνη και τον 21ο της καριέρας του σε grand slam.

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα