To video στο YouTube από το οποίο ανακάλυψε τον Τσιτσιπά ο Μουράτογλου (vid)

Newsroom
To video στο YouTube από το οποίο ανακάλυψε τον Τσιτσιπά ο Μουράτογλου (vid)
Ο πασίγνωστος προπονητής τένις, Πατρίκ Μουράτογλου δημοσίευσε το βίντεο που είχε δει πριν 7 χρόνια και τον είχε κάνει να ζητήσει από τον Στέφανο Τσιτσιπά να προπονηθεί στην σχολή με την καριέρα του Έλληνα τενίστα να εκτοξεύεται.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει καταφέρει κάτι που για χρόνια φαινόταν απίστευτο στην χώρα μας. Να βρεθεί δηλαδή όχι μόνο στην πρώτη δεκάδα, αλλά να είναι και στο νούμερο 4 του κόσμου. Όλα ξεκίνησαν όταν δέχθηκε την πρόσκληση του Πατρίκ Μουράτογλου, με τον πασίγνωστο προπονητή να αναφέρει στα social πως η πρόσκληση έγινε μετά από ένα βίντεο που είδε με τον Έλληνα τενίστα όταν αυτός ήταν 16 ετών.

Αναλυτικά ο Μουράτογλου ανέφερε στον σχολιασμό του στο βίντεο που ανέβασε: «Ξέρω ότι ακούγεται τρελό, αλλά ανακάλυψα τον Στέφανο Τσιτσιπά από το YouTube. Ηταν πριν από 7 χρόνια, όταν ο Στέφανος ήταν 16 χρονών και έπαιζε στο Orange Bowl. Τον είδα και εντυπωσιάστηκα από την ανταγωνιστικότητά του. Είδα έναν μελλοντικό πρωταθλητή σε αυτόν και τον κάλεσα να προπονηθεί στην Mouratoglou Tennis Academy. Όπως βλέπετε βελτιώθηκε η τεχνική και η ταχύτητά του. 7 χρόνια μετά, είναι Νο.4 του κόσμου, φιναλίστ Grand Slam και φυσικά είναι ακόμα μέλος της οικογένειας Μουράτογλου».

 

Τελευταία Νέα