Φλάβια Πενέτα: «Δεν θα κέρδιζε Grand Slam στην εποχή μου η Ραντουκάνου»

Newsroom
Φλάβια Πενέτα: «Δεν θα κέρδιζε Grand Slam στην εποχή μου η Ραντουκάνου»
Η Φλάβια Πενέτα, πρώην Νο6 κόσμου και νικήτρια του US Open 2015, σε δηλώσεις της στην «Corriere della Sera» σημείωσε ότι στην εποχή της η Ραντουκάνου δεν θα είχε κατακτήσει Grand Slam.

Πριν από λίγες εβδομάδες η Έμα Ραντουκάνου συγκλόνισε τον κόσμο του τένις.

Η 19χρονη Βρετανίδα στην πρώτη της συμμετοχή στο US Open ξεκίνησε από τα προκριματικά και το κατέκτησε χωρίς να απωλέσει σετ!

Ο κόσμος του τένις ενθουσιάστηκε με το νέο αστέρι αλλά υπάρχουν και παλιές παίκτριες όπως η Φλάβια Πενέτα που μιλούν την γλώσσα της αλήθειας, όσο σκληρή και να είναι.

«Δεν μου αρέσει αυτό που συμβαίνει, η τόσο έντονη ασυνέπεια, κατά τη γνώμη μου δεν κάνει καλό στο άθλημα. Στην εποχή μου, ποτέ δεν θα συνέβαινε αυτό. Ένα νέο κορίτσι, σαν την Έμα Ραντουκάνου, να παίζει από τα προκριματικά και να κερδίζει ένα Grand Slam.

Οι κορυφαίες παίκτριες έκαναν μεγάλη διαφορά.Κάτι δεν πάει καλά σήμερα. Λείπει αυτό το χάρισμα, γι' αυτό και το γυναικείο τένις είναι πολύ δύσκολο να πουλήσει», είπε μεταξύ άλλων η 39χρονη Ιταλίδα στην «Corriere della Sera».

Η Φλάβια Πενέτα που έχει αποσυρθεί το 2015 την χρονιά που κατέκτησε το US Open έπαιξε από το 2000 έως το 2015 σε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική εποχή για το γυναικείο τένις.

Στην καριέρα της κατέκτησε και Grand Slam τίτλο στο διπλό, 4 φορές το FED Cup και μια το Tour Finals.

Σήμερα η Ιταλίδα είναι παντρεμένη με τον Φάμπιο Φονίνι και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

@Photo credits: Twitter US Open
 

Τελευταία Νέα