Η Σάκκαρη είχε αποκλείσει και την Μπάρτι στο Indian Wells

Newsroom
Η Σάκκαρη είχε αποκλείσει και την Μπάρτι στο Indian Wells
Η Μαρία Σάκκαρη έχει αποκλείσει και την Άσλεϊ Μπάρτι στο Indian Wells έχοντας φτάσει στον 4ο γύρο στο φημισμένο τουρνουά της Καλιφόρνια.

Αρχίζει στις 6/10 το Indian Wells το οποίο δεν διεξήχθη το 2020 λόγω covid-19 και παρά τις απουσίες κορυφαίων παικτών τα φώτα είναι στραμμένα στην Καλιφόρνια.

Η Μαρία Σάκκαρη είναι στο Νο6 του ταμπλό και θέλει να επαναλάβει την πορεία της στο Miami Open 2021 και στο US Open 2021 και γιατί όχι να μην φτάσει και στον τελικό.

Από το τουρνουά απουσιάζει το Νο1 η Άσλεϊ Μπάρτι, το Νο2 η Αρίνα Σαμπαλένκα αλλά και η Νάομι Οσάκα, η Σοφία Κένιν και η Σερένα Ουίλιαμς.

Η ιστορία της Μαρίας

Η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε στο Indian Wells που παραδοσιακά είναι στο καλεντάρι τον μήνα Μάρτιο το 2016. Τόσο όμως το 2016 όσο και το 2017 αποκλείστηκε στα προκριματικά.

Το 2018 θα βρεθεί για πρώτη φορά στο κυρίως ταμπλό.

Η νίκη επί της Μπάρτι

Στον 1ο γύρο θα αποκλείσει την καλή φίλη της Ντόνα Βέκιτς και στον 2ο θα συναντήσει την Άσλεϊ Μπάρτι.

Η Αυστραλή ήταν στο Νο21 κόσμου και η Ελληνίδα στο Νο58.

Η Άσλεϊ Μπάρτι δεν είχε ανέβει ακόμη στο Νο1 κόσμου εκεί όπου είναι για 97 εβδομάδες και δεν είχε κατακτήσει ούτε το Roland Garros ούτε και το Wimbledon.

H Ελληνίδα θα επικρατήσει με 6-2,6-2.

Το ημερολόγιο έγραφε 10 Μαρτίου 2018 και αυτή είναι η μοναδική νίκη της Σάκκαρη επί της Μπάρτι στα 5 παιχνίδια που έχουν συναντηθεί.

Η Μαρία Σάκκαρη θα μείνει εκτός προημιτελικού από την Ναόμι Οσάκα στο Indian Wells 2018 και το 2019 θα παίξει θύμα έκπληξης στον 1ο γύρο από την ΜακΧέιλ.

@Photo credits: eurokinissi
 

Τελευταία Νέα