Ο Κύργιος κάνει σκέψεις για να βάλει τέλος στην καριέρα του το 2022

Newsroom
Ο Κύργιος κάνει σκέψεις για να βάλει τέλος στην καριέρα του το 2022
Σκέψεις να αποσυρθεί ακόμη και του χρόνου από το επαγγελματικό τένις, κάνει ο Νικ Κύργιος.

O Νικ Κύργιος πέταξε… βόμβα στο Laver Cup.

Μετά την ήττα του από τον Στέφανο Τσιτσιπά, ετοιμάζεται να πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής για το Σίδνεϋ όπου σκοπεύει να περάσει ένα διάστημα με την οικογένειά του. Η μητέρα του αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και θέλει να βρίσκεται στο πλευρό της και γι’ αυτό δεν θα δώσει άλλους αγώνες ως το Australian Open. Στις δηλώσεις του ωστόσο τα ξημερώματα, άφησε να εννοηθεί πως η επόμενη χρονιά ίσως να είναι και η τελευταία του σε επαγγελματικό επίπεδο!

«Σίγουρα ήταν το τελευταίο μου τουρνουά για φέτος (Laver Cup). Πρέπει να πάω πίσω στο σπίτι. Ταξιδεύω για 4,5 μήνες τώρα σερί. Η μητέρα μου δεν είναι καλά στην υγεία της και θέλω να πάω πίσω και να την δω. Θα προετοιμάσω το σώμα μου και θα περάσω χρόνο με την οικογένειά μου μέχρι το Australian Open. Και από εκεί και πέρα βλέποντας και κάνοντας» είπε αρχικά ο Κύργιος και πρόσθεσε:

«Νοιώθω πως δεν είμαι από τους παίκτες που θα κυνηγούν πλέον πόντους ή οτιδήποτε άλλο. Δεν έχω να αποδείξω τίποτε άλλο. Είμαι περήφανος για όσα έχω πετύχει. Ότι κάνω από δω και στο εξής θα είναι μπόνους. Δεν θα πω ψέματα, αυτή είμαι η τελευταία φορά νομίζω που θα με δείτε να παίζω εδώ. Οσο θα είμαι ακόμη στο court, θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Όμως δεν θα σας πω ψέματα όπως το ότι θα συνεχίσω να παίζω για άλλα τέσσερα ή πέντε χρόνια στο tour».

 

Τελευταία Νέα