Εγκαίνια τέταρτου μουντιαλικού γηπέδου στο Κατάρ, ακριβώς δύο χρόνια πριν από την σέντρα (pics & vid)

Gazzetta team
Εγκαίνια τέταρτου μουντιαλικού γηπέδου στο Κατάρ, ακριβώς δύο χρόνια πριν από την σέντρα (pics & vid)
Το μουντιαλικό γήπεδο «Αλ Ραγιάν» κάνει επίσημα εγκαίνια απόψε στον τελικό του Κυπέλλου του Εμίρη, μεταξύ της Αλ Σαντ του Τσάβι και της Αλ Αραμπί, ανήμερα της εθνικής γιορτής του Κατάρ και ακριβώς δύο χρόνια πριν από την σέντρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ πλησιάζει και η αραβική χώρα εγκαινιάζει πλέον το τέταρτο γήπεδό της για το μεγάλο ραντεβού, το «Αλ Ραγιάν», χωρητικότητας 40.740 θεατών και με μια εντυπωσιακή μεμβράνη, η οποία περικλείει όλο το γήπεδο και θα προβάλλει διαφημιστικά και διάφορες πληροφορίες.

Σήμερα (18/12) είναι η εθνική εορτή του Κατάρ, σε ακριβώς δύο χρόνια έχει προγραμματιστεί η σέντρα στο Μουντιάλ και τα εγκαίνια θα συνδυαστούν με τον τελικό του Κυπέλλου του Εμίρη, μεταξύ της Αλ Σαντ του Τσάβι και της Αλ Αραμπί.

Το «Αλ Ραγιάν», το οποίο θα φιλοξενήσει συνολικά εφτά αγώνες μέχρι και την φάση των «16», είναι το τέταρτο μουντιαλικό γήπεδο που εγκαινιάζεται, μετά το «International Khalifa» (2017), το «Αλ Γιανούμπ» (2019) και το «Education City» (τον περασμένο Ιούνιο).

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα