Στην Εθνική Φετφατζίδης και Λαμπρόπουλος

Στην Εθνική Φετφατζίδης και Λαμπρόπουλος

Δημήτρης Τομαράς
Στην Εθνική Φετφατζίδης και Λαμπρόπουλος
Οι τραυματίες Τοροσίδης και Οικονόμου τίθενται off από την Εθνική και ο Σκίμπε θα πάρει στις κλήσεις τους Φετφατζίδη και Λαμπρόπουλο. Ποια τα άλλα προβλήματα για την Ελλάδα.
Οι Φετφατζίδης - Λαμπρόπουλος θα είναι στις επιλογές του Σκίμπε για τα ματς με Ουγγαρία και Φινλανδία. Ο Φετφατζίδης - που ως γνωστόν βρέθηκε στο επίκεντρο για την χαμένη ευκαιρία του στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός - επιστρατεύεται επειδή ο Σκίμπε φοβάται ότι μπορεί να μην έχει για την Ουγγαρία έναν εκ των Μάνταλου - Λάζαρου. Ο Μάνταλος μάλλον είναι σε πιο καλή κατάσταση πάντως. Ο Λαμπρόπουλος θα μπει σε ρυθμούς προπονήσεων στην Εθνική την Τρίτη. Αντίθετα οι Τοροσίδης και Οικονόμου μένουν off λόγω τραυματισμών.
Ο Μανωλάς έκανε ατομικό την Δευτέρα ενώ ο Χριστοδουλόπουλος έχει πρόβλημα στην μέση και ο Μάνταλος στο γόνατο. Οι Παπασταθόπουλος, Φορτούνης και Τζαβέλλας είχαν άδεια (σ.σ. το ίδιο είχε ζητήσει και ο Μήτρογλου). Για τον Φορτούνη στην Εθνική ευελπιστούν πως θα ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημά του και θα είναι διαθέσιμος για Ουγγαρία. Δείτε στην Gallery τις αρχικές κλήσεις του Γερμανού εκλέκτορα.
 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα