Τάε κβον ντο: Εκτός 16άδας στο Παγκόσμιο έμειναν Σαρβανάκη, Ραψομανίκης και Δεληδημήτρη

sarvanaki_guadalajara

bet365

Αποκλείστηκαν στον γύρο των «16» τρία μέλη της Ελληνικής ομάδας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα τάε κβον ντο.

Στη μεγαλύτερη διοργάνωση της χρονιάς για το 2023, το Παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Μπακού, αγωνίζονται πρωταθλητές και πρωταθλήτριες του τάε κβον ντο. Η ελληνική αποστολή ξεκίνησε με καλά πλασαρίσματα αφού ο Κωνσταντίνος Χαμαλίδης ήταν πέμπτος στην κατηγορία των -68 κιλών.

Η νεαρή δευτεραθλήτρια κόσμου στα -67 κιλά, Θένια Σαρβανάκη, δεν κατάφερε να περάσει το εμπόδιο της Γαλλίδας Βιέτ Ενίν, που είναι το Νο1 στην Ολυμπιακή κατάταξη και το Νο2 στο παγκόσμιο ράνκινγκ, και έτσι έμεινε εκτός του Top16.

Παρομοίως, ο Διονύσης Ραψομανίκης στην κατηγορία των -58 κιλών δεν κατάφερε να κερδίσει τον Ιορδανό Αλταριρέχ και έτσι αποκλείστηκε ενώ και η Αναστασία Δεληδημήτρη (-73κ) γνώρισε την ήττα από την Ντενίζ (Καζακστάν) που βρίσκεται στο Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης και ολοκλήρωσε την εμφάνισή της στη διοργάνωση.

Σήμερα, ξεκινά τους αγώνες του ο δευτεραθλητής κόσμου του 2019 Αποστόλης Τεληκωστόγλου στην κατηγορία των -80 κιλών, ο Βασίλης Θολιώτης στην κατηγορία των -87 κιλών και η Χαρά Σαργαντάνη στα -49 κιλά.

@Photo credits: World taekwondo championship, Guadalajara 2022
 

Τελευταία Νέα