Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Ο κόσμος αποχαιρετά τον σπουδαίο Ολυμπιονίκη

Newsroom
Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Ο κόσμος αποχαιρετά τον σπουδαίο Ολυμπιονίκη

bet365

Πλήθος κόσμου έχει σπεύσει για να αποχαιρετήσει τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Τιμίου Προδρόμου Νεαπόλεως Θεσσαλονίκης.

Συγγενείς, φίλοι, συναθλητές, συνάδελφοι, αλλά και απλός κόσμος, βρίσκεται στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Τιμίου Προδρόμου Νεαπόλεως Θεσσαλονίκης για να πει το τελευταίο αντίο στον Αλέξανδρο Νικολαϊδη.

Σε εξέλιξη είναι σήμερα (15/10) η κηδεία του δις «αργυρού» Ολυμπιονίκη του τάε κβον ντο, καθώς στις 15:00 άρχισε το λαϊκό προσκύνημα, ενώ στις 16.00 θα ακολουθήσει η εξόδιος ακολουθία.

Στο φέρετρο του σπουδαίου αυτού πρωταθλητή, έχει τοποθετηθεί η ελληνική σημαία, ενώ υπάρχει άγημα της πυροσβεστική, στην οποία ήταν αξιωματικός.

Ολυμπιονίκες, όπως ο Μιχάλης Μουρούτσος και ο Δημοσθένης Ταμπάκος, αλλά και άνθρωποι του πολιτικού κόσμου, όπως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας και ο πρώην υφυπουργός Αθλητισμού, Γ. Ορφανός, είναι παρόντες στο τελευταίο αντίο στον Θεσσαλονικιό Ολυμπιονίκη.

Απαρηγόρητοι οι γονείς

Πιο δύσκολες στιγμές για όλους, οι γονείς του Αλέξανδρου που έπρεπε να πουν αντίο στο παιδί τους. Ο πατέρας του φώναξε «Αϊτέ μου» κατά την είσοδο της σορού του στον Ιερό Ναό.

Οι γονείς του Αλέξανδρου Νικολαϊδη

Υπήρχαν δεκάδες στεφάνια, ανάμεσα σε αυτά από τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά τις ΠΑΕ Άρης και ΠΑΟΚ.

Επικήδειους εκφώνησαν, επίσης, οι Ολυμπιονίκες Δημοσθένης Ταμπάκος, Κλέλια Πανταζή και ο πύραρχος Σάββας Τσολάκης.

Δείτε εικόνες:

 

Τελευταία Νέα