Συγχρονισμένη κολύμβηση: Χάλκινο η εθνική ομάδα στο highlight

Newsroom
Συγχρονισμένη κολύμβηση: Χάλκινο η εθνική ομάδα στο highlight

bet365

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η εθνική ομάδα highlight στο παγκόσμιο πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης νεανίδων στο Κεμπέκ.

Mε μια υπέροχη εμφάνιση η εθνική μας ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης των νεανίδων κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό του Highlight στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Κεμπέκ, που έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου (27/8) στην πόλη του Καναδά..

Η ομάδα μας αποτελούμενη από τις Ελένη Φραγκάκη, Ελένη Φράγκου, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Ζωή Καράγγελου, Μαρία Καραπαναγιώτου, Δήμητρα Καρατζόγλου, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Γαρυφαλιάνα Νίκου, Ελένη Παπαδοπούλου, Λυδία Φωτεινή Παπαναστασίου, εκτέλεσαν εξαιρετικά το πρόγραμμά τους, βαθμολογήθηκαν με 84,7333 β. και κατετάγησαν ως τρίτη δύναμη στον κόσμο στη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία στο αγώνισμα.

kallitexniki

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ισπανία με 87,5333 β. και το ασημένιο η Ιταλία με 86,6000 β., ενώ την εξάδα συμπλήρωσαν το Μεξικό (83.4000), η Σλοβακία (77,8000) και η Βραζιλία (76,5667).

Στις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου (27/8), υπάρχει ο τελικός του ελεύθερου σόλο με τη συμμετοχή της Ελένης Φραγκάκη, ενώ στις 20:00, στο τελευταίο αγώνισμα της διοργάνωσης, στον τελικό του ελεύθερου ομαδικού, συμμετέχει η εθνική μας ομάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα