Βασιλική Αλεξανδρή: Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου οδηγός της μέχρι το βάθρο στο τεχνικό σόλο στο ευρωπαϊκό της Ρώμης

Newsroom
Βασιλική Αλεξανδρή: Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου οδηγός της μέχρι το βάθρο στο τεχνικό σόλο στο ευρωπαϊκό της Ρώμης

bet365

H Βασιλική Αλεξανδρή μάγεψε κριτές και θεατές στον τελικό του τεχνικού σόλο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης, έχοντας για οδηγό τη φωνή και τις μουσικές του Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

H Βασιλική Αλεξανδρή αγαπά τα τραγούδια και τις μουσικές του Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Η 24χρονη πρωταθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης, που από το 2014 αγωνίζεται για την Αυστρία, παρουσίασε πρόγραμμά της με οδηγό τη φωνή του Βασίλη Παπακωνσταντίνου πριν από ενάμιση μήνα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.


Το έκανε και τώρα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης και στον τελικό του τεχνικού προγράμματος στο σόλο. Με τη φωνή του στο «Μίλα Σιγά» βασίστηκε το πρόγραμμά της, το αποτέλεσμα στο νερό εκπληκτικό και αυτό αποτυπώθηκε και στη βαθμολογία. Η Αλεξανδρή με 90,0156β. πήρε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο, αφήνοντας εκτός βάθρου την Ευαγγελία Πλατανιώτη.



Οι τρίδυμες αδελφές Αλεξανδρή είναι πρωταθλήτριες στην καλλιτεχνικό κολύμβηση, με την Άννα-Μαρία και την Ειρήνη να συνθέτουν το ντουέτο της Αυστρίας στο ευρωπαϊκό της Ρώμης.


 

Τελευταία Νέα