Έβδομη η Καράγγελου στο Τεχνικό Σόλο στην πρεμιέρα και το χρυσό η Αλεξανδρή για την Αυστρία 

Newsroom
Έβδομη η Καράγγελου στο Τεχνικό Σόλο στην πρεμιέρα και το χρυσό η Αλεξανδρή για την Αυστρία 

bet365

Την 7η θέση στο Τεχνικό Σόλο, στο πρώτο αγώνισμα του FINA World Series Super Final της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, πήρε η νεαρή Ελληνίδα εκπρόσωπος Ζωή Καράγγελου.

Η 17χρονη Βολιώτισσα, που δοκιμάζεται για πρώτη φορά σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση γυναικών (και ετοιμάζεται να μας εκπροσωπήσει στο σόλο στο Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νεανίδων) έκανε μια αρκετά καλή εμφάνιση και βαθμολογήθηκε με 73,9881 β. Και αν δεν έκανε ένα μικρό τεχνικό λαθάκι, λόγω απειρίας και άγχους, που της κόστισε βαθμολογικά, θα μπορούσε να βρεθεί ψηλότερα. Έχει, όμως, όλο το μέλλον μπροστά της.

Το χρυσό μετάλλιο στο Τεχνικό Σόλο κατέκτησε η Βασιλική Αλεξανδρή, ως εκπρόσωπος της Αυστρίας, που βαθμολογήθηκε με 86,9450 β.. Το ασημένιο πήρε Αμερικανίδα Αννίτα Αλβάρεζ με 84.6848 β.και το χάλκινο η Γερμανίδα Μαρλίν Μπόγερ με 80.0743. Στον τελικό του Τεχνικού Σόλο μετείχαν 12 αθλήτριες.

Στο Τεχνικό Σόλο Ανδρών το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Ισπανός Ντίαζ με 77,9618 β., το ασημένιο ο Αμερικανός Γκοντέτ με 74,8963 β. και το χάλκινο ο Κιμ από το Καζακστάν με 74,8478 β. Τις απονομές έκαναν η FINA μπιρό λιεζόν Τσέριλ Γκίμπσον, η Ταμίας της ΚΟΕ Ελευθερία Σαραντίδου και η υπεύθυνη έφορος Καλλιτεχνικής Κολύμβησης και μέλος του ΔΣ της ΚΟΕ Δέσποινα Καράμπελα.

 

Τελευταία Νέα