Καλλιτεχνική Κολύμβηση: Επτά αθλήτριες θα προπονούνται με την Εθνική ομάδα

Newsroom
Καλλιτεχνική Κολύμβηση: Επτά αθλήτριες θα προπονούνται με την Εθνική ομάδα

bet365

Σε προπονήσεις της Εθνικής ομάδας που θα διεξάγονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη θα λαμβάνουν μέρος 7 αθλήτριες της καλλιτεχνικής κολύμβησης.

Αναλυτικά η σχετική αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της; Ομοσπονδίας έχει ως εξής: «Επτά (7) αθλήτριες της Εθνικής μας Ομάδας Καλλιτεχνικής κολύμβησης, κλήθηκαν να μετέχουν των προπονήσεων της κάθε Δευτέρα και Τετάρτη (14.30-18.00) στο ΟΑΚΑ, αρχής γενομένης από την προσεχή Δευτέρα (24/1).

Είναι οι: Ζωή Αγραφιώτη (Πανσερραϊκός), Μαρία Αλζιγκούζη (ΝΟ Βουλιαγμένης), Δανάη Καριώρη, Αντριάνα Μισίκεβιτς, Λυδία – Φωτεινή Παπαναστασίου (ΑΝΟ Μεταμόρφωσης), Σοφία Μαλκογεώργου, Αθανασία Τσόλα (ΑΕΚ).

Εξειδικευμένη δύο

Εξάλλου, δύο (2) από τις πιο πάνω αθλήτριες, η Σοφία Μαλκογεώργου και η Λυδία – Φωτεινή Παπαναστασίου, κλήθηκαν σε εξειδικευμένη προπόνηση ακροβατικής, της Εθνικής μας Ομάδας, κάθε Παρασκευή στις 20.30 (η αρχή από 21/1), στο σπίτι της Γυμναστικής στην Αργυρούπολη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα