Υπέγραψε στη Βόλφσμπουργκ ο Βιεϊρίνια!

Υπέγραψε στη Βόλφσμπουργκ ο Βιεϊρίνια!

Gazzetta team
Υπέγραψε στη Βόλφσμπουργκ ο Βιεϊρίνια!

bet365

Παίκτης της Βόλφσμπουργκ είναι πλέον ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε! Παίρνει 4,5 εκ. ο ΠΑΟΚ που ανακοίνωσε την παραχώρηση του.

Ουσιαστικά οι πιθανότητες να χαλάσει η μεταγραφή ήταν ελάχιστες και αυτό που έβγαινε από το πρωί ήταν πως ουσιαστικά απέμεναν λεπτομέρειες. Ο παίκτης ταξίδεψε στη Γερμανία, υποβλήθηκε στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και αφού όλα πήγαν καλά, πλέον μένουν οι ανακοινώσεις καθώς έβαλε και την υπογραφή του στο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που του πρόσφεραν οι «λύκοι».

Ο Πορτογάλος συμφώνησε μέχρι το 2015 και συνολικά θα πάρει 3.5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ τα χρήματα που θα πουν στα ταμεία του ΠΑΟΚ θα αποτελέσουν σημαντικότατη ανάσα προκειμένου να «βγει» η χρονιά και να καλυφθούν τρύπες.
Λιτή ανακοίνωση!
Λίγο μετά τις 7 το βράδυ ο «δικέφαλος του Βορρά» με μια... λιτή ανακοίνωση έβαλε ουσιαστικά και το «κερασάκι» στην μεταγραφή του Πορτογάλου στην Βόλφσμπουργκ! «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την παραχώρηση του Adelino André Vieirinha στη Γερμανική VfL Wolfsburg» ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ.

«Αύριο θα αποχαιρετήσει τον ΠΑΟΚ»

Ο Βασίλης Τσιάρτας που ήταν παρών στοις διαπραγματεύσεις με την Βολφσμπουργκ μίλησε στο NOVAΣΠΟΡ FM για την μεταγραφή του Βιερίνια στην γερμανική ομάδα. «Ο Αντρέ συμφώνησε και για τα επόμενα τρεισίμισι χρόνια θα είναι παίκτης της Βολφσμπουργκ. Είναι μία επιτυχία του ποδοσφαιριστή ο οποίος ήδη έχει κάνει και την πρώτη κουβέντα με το νέο του προπονητή…»

Όσον αφορά τις επόμενες κινήσεις του, ο Τσιάρτας τόνισε: «Ο Αντρέ θα επιστρέψει σήμερα και αύριο θα είναι στο γήπεδο για να αποχαιρετήσει τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Από την Παρασκευή οφείλει να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα».

Για τα συναισθήματα του παίκτη ο μάνατζέρ του τόνισε: «Όλα έγιναν αρκετά γρήγορα. Τον ρώτησα αν ήθελε να παίξει στην συγκεκριμένη ομάδα και μου είπε ναι. Είναι πραγματικά ικανοποιημένος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα