Ρίχνουν βόμβα με Τζιμπούρ!

Ρίχνουν βόμβα με Τζιμπούρ!

Μάκης Σταθάτος
Ρίχνουν βόμβα με Τζιμπούρ!

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Φωτιά στον Ολυμπιακό βάζουν οι Τούρκοι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα της γειτονικής χώρας, ο Ράφικ Τζιμπούρ φέρεται να έχει ζητήσει από τη διοίκηση των ερυθρολεύκων» να τον αφήσει να πάει στη Φενερμπαχτσέ.

Ο Αλγερινός επιθετικός είναι γνωστό ότι βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του τουρκικού συλλόγου, αλλά η διοίκηση του Ολυμπιακού δεν φέρεται διατεθειμένη να αφήσει τον 28χρονο επιθετικό να φύγει.

Παρόλα αυτά σύμφωνα με το δημοσίευμα της «fotospor.com» ο Τζιμπούρ μιλώντας με συμπαίκτες του φέρεται να έχει πει: «Η Φενερμπαχτσέ με θέλει. Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι θέλω. Αφήστε με να πάω στην Τουρκία».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα