«Όποιος δεν μπορεί να πάει σπίτι του»

«Όποιος δεν μπορεί να πάει σπίτι του»

Gazzetta team
«Όποιος δεν μπορεί να πάει σπίτι του»

bet365

Ικανοποιημένος με το πρώτο ημίχρονο ήταν ο Βαγγέλης Βλάχος, αλλά αυτά που είδε από τους παίκτες του στην επανάληψη στο φιλικό με την Παναχαϊκή τον έκαναν να μιλήσει με σκληρή γλώσσα.

«Στεναχωριέμαι γι αυτόν τον κόσμο που ήρθε εδώ και τον περιμένουμε να είναι δωδέκατος παίκτης και σήμερα απέδειξε πως μπορεί να είναι. Η ομάδα ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο, όταν βγήκαν δυο παίκτες στην μεσαία γραμμή, ο Ρίκκα και ο Γροντής, καταρρεύσαμε. Δεν υπήρχαμε στο δεύτερο ημίχρονο», είπε αρχικά ο τεχνικός της Ένωσης και συνέχισε:

«Αυτή η αστάθεια είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Έχουμε παιδιά που την μια μέρα έχουν εξαιρετική απόδοση και την άλλη δεν υπάρχουν στο γήπεδο. Και είναι φυσιολογικό διότι ήθελαν βοήθεια. Όμως όσοι είναι εδώ θα πρέπει να παλέψουν. Αλλιώς θα πρέπει να πάνε σπίτια τους. Έχουν την μεγάλη τους ευκαιρία και πρέπει να το καταλάβουν. Η ΑΕΚ δεν εξαρτάται από κανέναν παίκτη και δεν παρακαλάει κανέναν. Όποιος είναι εδώ θα πρέπει να τα δίνει όλα. Χρειαζόμαστε ενίσχυση. Εμείς θέλουμε στην ΑΕΚ παίκτες που να θέλουν να φοράνε την φανέλα της ομάδας. Όποιος δεν θέλει, να μην έρθει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα