Θέλει Μπουγαΐδη η Εβερτον!

Θέλει Μπουγαΐδη η Εβερτον!

Θέλει Μπουγαΐδη η Εβερτον!

bet365

Οι εμφανίσεις του Μαυρουδή Μπουγαΐδη με την εθνική Ελπίδων προκάλεσαν το ενδιαφέρον της Εβερτον, αν και η ΑΕΚ προορίζει για ηγέτη της άμυνας τον νεαρό στόπερ.

Η αγγλική ομάδα έχει ολοκληρωμένη άποψη για τον Μπουγαΐδη και έχει φροντίσει ώστε η ΑΕΚ να μάθει για το ενδιαφέρον της. Πρόταση δεν έχει γίνει αλλά μέσω μάνατζερ υπήρξαν κάποιες πρώτες συζητήσεις, κυρίως για να βολιδοσκοπήσουν οι μεν τους δε.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η Εβερτον δε θα είχε πρόβλημα να δώσει, το πολύ, ένα εκατ. ευρώ για τον Μπουγαΐδη, είτε αυτό σημαίνει μόνο χρήματα είτε ένα ποσό και τον δανεισμό κάποιου ποδοσφαιριστή. Οπως και να έχει, στην ΑΕΚ ελπίζουν ότι ο νεαρός στόπερ θα γίνει ο νέος ηγέτης της αμυντικής γραμμής της ομάδας αλλά αν έρθει μία πολύ καλή πρόταση δεν αποκλείεται τίποτα. Τόσοι έχουν φύγει, άλλωστε, ως τώρα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα