Ενταλμα σύλληψης για Αδαμίδη!

Ενταλμα σύλληψης για Αδαμίδη!

Gazzetta team
Ενταλμα σύλληψης για Αδαμίδη!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες από το δικαστικό-αστυνομικό ρεπορτάζ έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον Σταύρο Αδαμίδη λόγω χρεών προς το Δημόσιο!

Σε χοντρούς μπελάδες μπαίνει ο Σταύρος Αδαμίδης καθώς φέρεται να έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του για οφειλές προς το Δημόσιο και συγκεκριμένα λόγω της εταιρίας Empire A.E.

Είναι γνωστό ότι ο Αδαμίδης είχε αναλάβει και το... τρέξιμο της συγκεκριμένης εταιρείας την εποχή που ήταν πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, κάτι που σημαίνει πως πρόκειται για το φυσικό νομικό πρόσωπο της Empire A.E. και στο διάστημα εκείνο φέρονται να μην έγιναν προς το Δημόσιο οι απαιτούμενες πληρωμές.

Η παραπάνω πληροφόρηση είναι αποτέλεσμα δικαστικού-αστυνομικού ρεπορτάζ και δεν έχει επιβεβαιωθεί είτε από την επίσημη ΠΑΕ ΑΕΚ που μπορεί και να μην το γνωρίζει κιόλας (πράγμα λίγο δύσκολο να συμβαίνει) είτε από τον ίδιο τον 37χρονο νομικό. Το μόνο δεδομένο είναι ότι δεν είχε καταβάλει το ποσό που όφειλε στην Εφορία τόσο ως πρόεδρος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ όσο και ως επικεφαλής της Empire A.E.

Το ποσό που δεν έχει πληρωθεί φέρεται να φτάνει στα 3 εκατ. ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα