Βαρέλα & Sons: Είναι στιγμές… (pics)

Βαρέλα & Sons: Είναι στιγμές… (pics)

Σταύρος Σουντουλίδης
Βαρέλα & Sons: Είναι στιγμές… (pics)

bet365

To gazzetta.gr ξετυλίγει το κουβάρι της οικογενείας Βαρέλα, που άνετα κερδίζει τον τίτλο για τον κορυφαίο πανηγυρισμό της χρονιάς, μια ξεχωριστή στιγμή στο ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ στη γεμάτη Τούμπα.

Γιουβέντους-Τότεναμ Με ειδική προσφορά*! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Φερνάντο Βαρέλα και ο γιος του, Γκουστάβο, με τον συγκλονιστικό πανηγυρισμό τους, μας χάρισαν μια σπάνια στιγμή, που θα έχουν να τη διηγούνται για χρόνια σε φίλους και συγγενείς.

Ηταν μια ξεχωριστή, ιδιαίτερη, ανθρώπινη στιγμή. Πέρα από τα στενά όρια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, μια από τις στιγμές του φετινού πρωταθλήματος, μια αγκαλιά που τη χάρηκαν, όχι μόνο οι δυό τους, μπαμπάς και γιος, αλλά χιλιάδες κόσμου.

Ο Φερνάντο Βαρέλα έψαχνε για πάνω από δεκατέσσερις μήνες, από τον Οκτώβριο του 2016 πιο συγκεκριμένα, ένα γκολ για να ξορκίσει την κατάρα του αυτογκόλ που πέτυχε στο περσινό Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ και για το οποίο οι φίλοι των παιδιών του συζητούσαν στο σχολείο για μέρες.

Ο 13χρονος γιος του Γκουστάβο και ο 10χρονος Τόμας πηγαίνουν σε ελληνικό σχολείο και παίζουν μπάλα στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Είναι τα δύο από τα τρία αγόρια της οικογένειας Βαρέλα, ο μικρούλης Λουρένσο είναι η ατραξιόν της, που από εδώ και ενάμιση χρόνο έχουν εγκατασταθεί στη Θεσσαλονίκη, αφήνοντας πίσω τους τη Λισαβόνα και τις ακαδημίες της Σπόρτινγκ.

Από εκείνες τις ημέρες αναμονής και μεταγραφικού θρίλερ για το αν ο «Δικέφαλος» θα τον αποκτούσε τελικά από την Στεάουα, ο Φερνάντο έλεγε πως ήθελε να εξασφαλίσει μια καλύτερη ποιότητα ζωής στην οικογένεια του, που δεν τον είχε ακολουθήσει στη Ρουμανία, γνωρίζοντας για τις καλύτερες συνθήκες στη Θεσσαλονίκη.

Γεννημένος στο Κασκαΐς, μια μικρή πόλη στα παράλια της Πορτογαλίας δίπλα στην ακτή Εστορίλ στην ευρύτερη περιοχή της Λισαβόνας και πρώην βασιλική κατοικία, ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ επέλεξε να φορέσει την φανέλα της εθνικής ομάδας του Κάπο Βέρντε, να περάσει πολλά χρόνια στις μικρές ομάδες της Πορτογαλίας πριν πάει στη Ρουμανία και γίνει πρωταθλητής με την Στεάουα Βουκουρεστίου.

Αν κάποιος από τους λίγους παίκτες του ΠΑΟΚ που ξέρουν και έχουν βιώσει την πίεση του πρωταθλητισμού αυτός είναι ο Βαρέλα, που έχει και τους δύο γιους του στις ακαδημίες του «Δικεφάλου». Κι όχι απλά τους έχει για… να τους έχει, αλλά ακολουθεί κάθε βήμα τους, ενώ ο μεγάλος γιος, Γκουστάβο, είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας κάτω των 13 ετών.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στη Βουλγαρία και η K13 κατέκτησε το Lukoil Cup, επικρατώντας του Ερυθρού Αστέρα με 2-0, με τον γιο του Βαρέλα να πετυχαίνει και τα δυο γκολ του «Δικέφαλου»!

Ο μπαμπάς Βαρέλα παρακολουθεί πολύ συχνά τους αγώνες των μικρών τμημάτων του συλλόγου, παθιάζεται με τους γιους του, ανεβάζει φάσεις και γκολ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μεγαλώνει μαζί τους και ποδοσφαιρικά εξ ου και ο ξεχωριστός πανηγυρισμός το βράδυ της Δευτέρας (12/2) στο ματς με την ΑΕΛ.

Ο μικρός Γκουστάβο, μαζί με άλλα παιδιά της ομάδας του, έκαναν τα «ball boys», κάτι που αποτελεί παράδοση για τους μικρούς των ακαδημιών και από την ίδια θέση έχουν περάσει πολλοί ποδοσφαιριστές, που έφτασαν να αγωνιστούν στην πρώτη ομάδας. Αλλες δύο φορές είχε καθίσει πίσω από την εστία, που έχει μέτωπο προς τις θύρες 7 και 8, αλλά ο μπαμπάς δεν σκόραρε, το έκανε όμως χτες και όλη η οικογένεια Βαρέλα βγήκε στο μπαλκόνι των VIPs’ της Τούμπας για να το γιορτάσει!

Πρώτη και καλύτερη η μαμά Αντρέια, που μαζί με τον μικρούλη Λουρένσο και τον Τόμας, καμάρωνε βλέποντας τον μπαμπά και τον γιο αγκαλιά μέσα στο χορτάρι της Τούμπας!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα