Τα καλύτερα γκολ του Ροναλντίνιο

Τα καλύτερα γκολ του Ροναλντίνιο

Δημήτρης Βέργος
Τα καλύτερα γκολ του Ροναλντίνιο

bet365

Ο μάγος Ροναλντίνιο έβαλε και τυπικά τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα και το gazzetta.gr θυμάται μερικά από τα γκολ-ποιήματα που σημείωσε ο Βραζιλιάνος άσος.

Εσπανιόλ - Μπαρτσελόνα με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Ροναλντίνιο δεν θα ξεσηκώσει ξανά το κοινό με τα μαγικά του. Ουσιαστικά έχει σταματήσει να το κάνει από το 2015, αλλά μετά και τις δηλώσεις του αδερφού του, ο Βραζιλιάνος «μάγος» της μπάλας έβαλε και τυπικά τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Μια καριέρα γεμάτη απίθανες ντρίμπλες, γκολ – αριστουργήματα, που έκαναν ακόμα και τους αντιπάλους να χειροκροτήσουν το μεγαλείο του.

Αυτά που έκανε στο χορτάρι ο «Ρόνι» τα βλέπεις, τα ξαναβλέπεις και λες δεν μπορεί να είναι πραγματικότητα... Και όμως ο ίδιος τα έκανε να φαίνονται τόσο απλά χάρη στο τρομερό ταλέντο που έβγαζε κάθε φορά που φορούσε τα ποδοσφαιρικά παπούτσια και πατούσε το χορτάρι.

Οι ανεπανάληπτες στιγμές που χάρισε είναι αμέτρητες. Το gazzetta.gr σας θυμίζει μερικά από τα γκολ – ζωγραφιές που άφησε στην καριέρα του ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ...

Το σβήσιμο του «τσιγάρου» στο Στάμφορντ Μπριτζ

Η λόμπα στον Σίμαν

Όταν χάζεψε την άμυνα της Μίλαν

Το ψαλιδάκι με την Οσασούνα

Με το εξωτερικό κεραυνοβόλησε τη Βαλένθια

Υπόκλιση από όλο το Σαντιάγο Μπερναμπέου

Κοντρόλ, ψαλιδάκι και γκολ απέναντι στη Βιγιαρεάλ

Έκλεισε με γκολ «έργο τέχνης» κόντρα στην Ατλέτικο

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα