Eurobasket με... αύρα πρωταθλητή Ευρώπης

Νίκος Μποζιονέλος
Eurobasket με... αύρα πρωταθλητή Ευρώπης

bet365

Με τον Ηλία Παπαθεοδώρου καθημερινό σχολιαστή θα καλύψει το Eurobasket ο ΑΝΤ1. Πότε ξεκινά η "Δίκη" του ΣΚΑΪ.
Με τον Ηλία Παπαθεοδώρου βασικό σχολιαστή θα καλύψει το Eurobasket o ΑΝΤ1. Ο εκλέκτορας της Εθνικής Εφήβων συμφώνησε με το κανάλι του Αμαρουσίου και η κάλυψη του τουρνουά θα έχει την... αύρα του πρωταθλητή Ευρώπης (όπως έγραψε και ο Παναγιώτης Περπερίδης στο Twitter).
Το Eurobasket διεξάγεται από 5 ως και 20 Σεπτεμβρίου σε τέσσερις χώρες, με τον OTE TV να μεταδίδει όλα τα παιχνίδια και τον ΑΝΤ1 τόσο τα ματς της Εθνικής όσο και μερικές σημαντικές αναμετρήσεις.
Επιστροφή. Το μακροβιότερο talk show της ελληνικής τηλεόρασης επιστρέφει στις οθόνες για τη νέα σεζόν. Η "Δίκη" του ΣΚΑΪ με τον Κυριάκο Θωμαΐδη κάνει πρεμιέρα για φέτος την προσεχή Δευτέρα, ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα.
Τσίτα τα γκάζια. Μετά το ανατρεπτικό και συναρπαστικό σε εξέλιξη grand prix της Ουγγαρίας, την Κυριακή το σκηνικό μεταφέρεται στο Βέλγιο και τη θρυλική πίστα του Σπα. και με το OTE Sport 5 να καλύπτει ζωντανά τις ελεύθερες και κατατακτήριες δοκιμές αλλά και τον αγώνα της Κυριακής (14:45), ο οποίος μεταδίδεται παράλληλα και από τον Alpha.
 

Τελευταία Νέα