«Αιώνιοι» part 2, βόλεϊ, πρόγραμμα ΕΡΤ, ΓΑΠ και… τρολ

«Αιώνιοι» part 2, βόλεϊ, πρόγραμμα ΕΡΤ, ΓΑΠ και… τρολ

bet365

Η κάλυψη του Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός από τη Nova, οι πρώτες μεταδόσεις του Copa America από τον ΣΚΑΪ, οι… μεταγραφές της «Live Sport», οι μεταδόσεις του World League από τον ΟΤΕ και τα ματς της Εθνικής, το νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ και το… τρολάρισμα δημοσιογράφων στον Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ.
Μπασκετοβραδιά. Ρεάλ Μαδρίτης και Βαλένθια είναι ισόπαλες 1-1 στα ημιτελικά της ACB Liga, το τρίτο ματς διεξάγεται απόψε στις 22:00 και το τέταρτο την Πέμπτη ίδια ώρα, αμφότερα live από το OTE Sport 4 σε περιγραφή Ρήγα Δάρδαλη και Αρη Μπάρκα αντίστοιχα ενώ ο Βασίλης Σκουντής, στο αποψινό (20:00, OTE Sport 4) «Pick & Roll» θυμίζει τις καλύτερες στιγμές του πρώτου ντέρμπι στο ΣΕΦ, θα προβληθεί αποκλειστική συνέντευξη του σούπερ-σταρ των Ράπτορς, Κάιλ Λάουρι ενώ ομοσπονδιακός τεχνικός της Σερβίας και παλιός, σπουδαίος άσος, Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς μιλάει στην κάμερα του OTE TV.
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στα κανάλια Novasports. Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Τετάρτη 10 Ιουνίου, θα παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά τον 2ο αγώνα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός για την τελική φάση των play offs της Basket League που θα προβληθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD. Στην περιγραφή θα είναι οι Δημήτρης Καρύδας και Γιώργος Συρίγος, ενώ στο ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα είναι οι Χρήστος Καούρης, Σπύρος Δημολίτσας και Γιώργος Αργυρόγλου. Από τις 18:30 οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, θα μπουν στο κλίμα του αγώνα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, με το Pre Game Show, που θα βγει από ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο κλειστό του ΟΑΚΑ, σε παρουσίαση του Νικήτα Αυγουλή και του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και καλεσμένο τον πρώην διεθνή μπασκετμπολίστα Κώστα Τσαρτσαρή. Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης θα ακολουθήσει στα Novasports 2 και Novasports 2 HD, το Post Game Show, με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, ενώ στις 22:00 θα προβληθεί στα Novasports 1 και Novasports 1 HD, η εκπομπή «Ώρα των Πρωταθλητών» με τον Γιάννη Καραλή.
Οι πρώτες μεταδόσεις του Copa America. Χθες ενημερωθήκατε πρώτοι πρώτοι από τα Media Café του gazzetta.gr για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Copa America από τον ΣΚΑΪ. Η αρχή των μεταδόσεων θα γίνει τα ξημερώματα της Παρασκευής, στις 02:30 με τον αγώνα Χιλή-Εκουαδόρ, σε περιγραφή του Μανώλη Σφακάκη. Ολοι οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά και οι πιο "εμπορικοί" από τους αγώνες που θα γίνουν μετά τα μεσάνυχτα, όπως το Αργεντινή - Ουρουγουάη και το Βραζιλία - Κολομβία, θα προβάλλονται και σε επανάληψη την επόμενη ημέρα σε prime time, ενώ τις ημέρες που υπάρχουν διπλές μεταδόσεις θα υπάρχουν και προγράμματα με highlights από τα παιχνίδια των προηγούμενων ημερών.
Επονται, ξημερώματα Σαββάτου 12/6 το Μεξικό – Βολιβία, το Σαββατόβραδο Ουρουγουάη – Τζαμάικα (22:00) και Αργεντινή – Παραγουάη στις 00:30 ξημερώματα Κυριακής, το βράδυ της Κυριακής (22:00) το Κολομβία – Βενεζουέλα και στις 00:30 Κυριακή προς Δευτέρα το Βραζιλία – Περού.
Μεταγραφές. Νικήτρια των καλοκαιρινών μεταγραφών βγήκε ήδη η «Live Sport» καθώς από σήμερα αρθρογραφούν οι διευθυντές του gazzetta.gr. Σιδεροκέφαλοι!

Oι μεταδόσεις του World League (και της Εθνικάρας μας). Το περσινό καλοκαίρι η εθνική Ανδρών πρόσφερε μεγάλες συγκινήσεις φτάνοντας μέχρι και τον τελικό του Ευρωπαϊκού Λιγκ και φέτος έχει επίσης μπροστά της μεγάλες προκλήσεις: το World League. Οι αγώνες της Εθνικής διεξάγονται 12-14 Ιουνίου στο Μεξικό και 19-21/6 στο «Nick Galis Hall» στη Θεσσαλονίκη και μεταδίδονται, όπως και αρκετοί άλλοι μεγάλοι αγώνες του τουρνουά, από τον OTE TV. Αρχή σε λίγα 24ωρα, ξημερώματα Σαββάτου 13/6 (05:30) για να ακριβολογώ, με το ματς ενάντια στο Μεξικό και έπονται Κίνα (ξημερώματα Κυριακής 14/6, 02:00) και Σλοβακία (ξημερώματα Δευτέρα 15/6, 01:00), όλα live από το OTE Sport 6.
Την άλλη εβδομάδα, επί ελληνικού εδάφους, τα ματς διεξάγονται, και φυσικά μεταδίδονται, την Παρασκευή 19/6 στις 21:00 με το Μεξικό (OTE Sport 5), Σάββατο 20/6 στις 21:00 με τη Σλοβακία (OTE Sport 5) και Κυριακή 21/6 στις 21:00 με την Κίνα (OTE Sport 6).
Εχει και beach soccer (με Εθνική). Μεταδόσεις υπάρχουν προσεχώς και για την εθνική του beach soccer που μετέχει στο Euro Beach Soccer League, το οποίο διεξάγεται στη Μόσχα (αδερφές μου, στη Μόσχα). Την Παρασκευή 12/6 στις 18:15 με την Πορτογαλία, το Σάββατο 13/6 στις 15:45 με την Ιταλία και την Κυριακή στις 12:30 με τη Γερμανία οι μεταδόσεις, όλες από το OTE Sport 3.
Flash sport media news
* Οι δημοσιογράφοι που απασχολούνται στα γραφεία Τύπου των αθλητικών ομοσπονδιών, που είναι αναγνωρισμένες από τη ΓΓΑ, πλέον εντάσσονται σε ΤΣΠΕΑΘ και ΕΤΑΠ-ΜΜΕ με την προϋπόθεση ότι έχουν συμπληρώσει πενταετή ασφάλιση.
* Πέφτει η αυλαία στα play offs της Football League αύριο, Τετάρτη 10/6 στις 18:00: Ολυμπιακός Βόλου – ΑΕΚ στο OTE Sport 1, Λάρισα – Ηρακλής στο OTE Sport 2 οι μεταδόσεις.
* Η Γερμανία προετοιμάζεται για την εκτός έδρας αναμέτρηση με το Γιβραλτάρ (ντέρμπι, ε;), οι ΗΠΑ για το Gold Cup και το μεταξύ τους φιλικό διεξάγεται αύριο, Τετάρτη, στην Κολωνία με μετάδοση από το OTE Sport 1.
* Η νέα έκδοση του Eurosport Player του καναλιού Eurosport θα ξεκινήσει αύριο, πριν τον 24ωρο αγώνα του Λε Μαν, τον μεγαλύτερο και σημαντικότερο αγώνα αντοχής στα μηχανοκίνητα σπορ.
Συνεχίζονται οι επενδύσεις του ομίλου ΟΤΕ. Αισιόδοξος για το πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση στη χώρα, δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ Μιχάλης Τσαμάζ. Όπως είπε, «είμαι αισιόδοξος για τις εξελίξεις, πιστεύω ότι στο τέλος θα επικρατήσει η λογική και θα βγούμε από τη διελκυστίνδα που βρισκόμαστε».
Σε μια εφ’ όλης της ύλης ενημέρωση για την πορεία και τους στόχους της επιχείρησης για το 2015, ο επικεφαλής του ΟΤΕ δήλωσε ότι οι επενδύσεις του Οργανισμού, οι οποίες κυρίως αφορούν τα δίκτυα νέας γενιάς, συνεχίζονται κανονικά με την εκτέλεση του επενδυτικού πλάνου των 2 δισ. ευρώ για την τρέχουσα τετραετία. Σύμφωνα με τον κ. Τσαμάζ, αν ο ΟΤΕ δεν έθετε στόχο να καλύψει τις απαιτήσεις της Ψηφιακής Ατζέντας, η χώρα δεν θα τους κάλυπτε. Για την τρέχουσα χρονιά στόχος είναι πληθυσμιακή κάλυψη 40% στο VDSL και 80% στο 4G.
Σχετικά με το ενδιαφέρον του ΟΤΕ για τη Forthnet, ο επικεφαλής του Οργανισμού είπε ότι πρόκειται για θέμα που χρειάζεται να επαναξιολογηθεί καθώς οι συνθήκες έχουν διαφοροποιηθεί. «Το θέμα της πρότασης εξαγοράς της Forthnet υφίσταται εδώ και ένα χρόνο. Πέρυσι το καλοκαίρι υποβάλαμε την πρότασή μας, ωστόσο οι συνθήκες έχουν αλλάξει κι εν τω μεταξύ έχει αναπτυχθεί και ο ΟΤΕ TV. Η εξαγορά λοιπόν είναι ένα θέμα, το οποίο θα μπορούσαμε ενδεχομένως να επανεξετάσουμε αν σταθεροποιηθεί η αγορά και φυσικά με πολύ διαφορετικά δεδομένα. Μετά από ένα χρόνο τα πάντα έχουν αλλάξει».
Το νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ. Η ΕΡΤ επιστρέφει από μεθαύριο, Πέμπτη 11 Ιουνίου. Ο δημοσιογράφος Πάνος Χαρίτος θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων που επανέρχεται στις 21:00. Τα δελτία θα ξεκινούν από τις 06:30 το πρωί και θ’ ακολουθούν μικρά δελτία στις 08:00, στις 09:00 και στις 10:00. Το πρώτο μεγάλο δελτίο ειδήσεων είναι στις 12:00, έπεται το μεσημβρινό στις 15:00 και το απογευματινό στις 18:00.
Την «Πρωινή ενημέρωση» (06:00) θα κάνουν Νίκος Αγγελίδης, Βασιλική Χαϊνά και τη σκυτάλη παίρνουν, ανά δίωρα ως τις 12:00, Μαριλένα Κατσίμη - Γιάννης Δάρρας και Φάνης Παπαθανασίου - Μάριον Μιχελιδάκη και στις 16:00 ακολουθεί η εκπομπή «Οn ΕRΤ» με την Ελένη Χρονά (φωτό) και τον Ανδρέα Ροδίτη. Συνάμα, την Πέμπτη στις 22.00, η ΕΡΤ θα προβάλει το ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αυγερόπουλου «Το χαμένο σήμα της δημοκρατίας» κι αμέσως μετά θα ακολουθήσει συζήτηση στο στούντιο με τον δημιουργό.
«Δεν θα κάνουμε κομματική τηλεόραση» διαβεβαίωση ο διευθύνων σύμβουλος Λάμπης Ταγματάρχης (δεν ξέρω πόσο «κολλάει» με τις παραπάνω γραμμές…) και πρόσθεσε ότι «πρέπει να αποδείξουμε όλοι ότι, ο αγώνας δεν δικαιώνεται επειδή ξανάνοιξε η ΕΡΤ, ο αγώνας δικαιώνεται όταν θα πάει το σωστό πρόγραμμα στα σπίτια των Ελλήνων θεατών και στα ραδιόφωνά τους, με τη σοβαρότητα, με την επάρκεια, με την ευθύτητα».
ΓΑΠ εναντίον Ιγνατίου. «Όσο συνεχίζεται η εύκολη συνωμοσιολογία, η λάσπη και η συκοφαντία, τόσο ο τόπος θα χάνει τον προσανατολισμό του και θα κρύβονται άνομα συμφέροντα πίσω από μυθοπλασίες, τόσο θα υποφέρει ο ελληνικός λαός που θέλει ουσιαστικές αλλαγές στον τόπο. Ο κ. Ιγνατίου, προστίθεται σε όσους προστατεύουν συγκεκριμένα πρόσωπα και τις εγκληματικές τους πολιτικές, που είχαν τεράστιες ευθύνες για την κρίση. Και συγκεκριμένα, τις κυβερνήσεις Καραμανλή. Ψεύτες, συκοφάντες, πληρωμένοι κονδυλοφόροι, προπηλακισμοί, στημένα δημοσιεύματα και δήθεν αποκαλύψεις, δεν με αγγίζουν» ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του Κινήματος Γιώργος Παπανδρέου με αφορμή το νέο βιβλίο του ανταποκριτή του MEGA Μιχάλη Ιγνατίου με τίτλο «Τρόικα: Ο Δρόμος προς την καταστροφή».
Flash media news
* Στην αυριανή «Ίντριγκα» (Τετάρτη 10/6, 00:00, ALPHA) με την Έλλη Στάη είναι καλεσμένοι οι Αλέκος Φλαμπουράρης, Κώστας Λαπαβίτσας, Μάκης Βορίδης (για αυτό δεν ήταν στην «Ανατροπή» χθες…), Νίκος Φελέκης και Θανάσης Λάλας.
* Το νέο ραδιόφωνο των Ανδρέα Κουρή και Νίκου Χατζηνικολάου στους 93.2 κάνει ήδη δοκιμαστές εκπομπές. Μετά από 14 χρόνια στο mainstream ξένο και ελληνικό pop ρεπερτόριο η συχνότητα των 93.2 άλλαξε ύφος και το όνομά του θα είναι (εκτός απροόπτου) Ελληνικός FM.
* Ο Γιώργος Τράγκας, που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την έκδοση ημερήσιας εφημερίδας, κατοχύρωσε τον τίτλο «Ανεξαρτησία», θέλοντας να είναι έτοιμος για τις μελλοντικές εξελίξεις….
* Την παραίτησή του από τη διοίκηση του ΙΚΑ υπέβαλε ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος μετά τις αποκαλύψεις του περιοδικού «Hot Doc» του Κώστα Βαξεβάνη
* Νέος σχεδιασμός και νέο layout για την «Espresso». Η εφημερίδα θα κυκλοφορήσει ανανεωμένη μέσα στο καλοκαίρι, αντιγράφοντας τη γερμανική «Bild» (πηγή: typologies).
Photomedia. Δόθηκε δημοσιότητα η φωτογραφία 61χρονου «θεσμόφιλου»...
Μιας και πιάσαμε τις ηλικίες, πόσο είπαμε ότι είναι;
Οι δημοσιογράφοι Ειρήνη Σαββοπούλου, Γιάννης Τσακίρης, Αντώνης Αντζολέτος, Γιώργος Παντελάκης και Εφη Μπαρμπάτση τρολάρουν Τσίπρα και Γιουνκέρ! Epic…
 

Τελευταία Νέα