Μένει OTE TV η Bundesliga, η δράση του Σ/Κ!

Νίκος Μποζιονέλος
Μένει OTE TV η Bundesliga, η δράση του Σ/Κ!

bet365

Αποκλειστικό ρεπορτάζ για τον διαγωνισμό της Bundesliga 2015-17, ΠΑΟΚ – Γκινγκάμπ στον ΑΝΤ1, «Jump Shoot» με Παπαμακάριο, «Traction» με Κλαψινού, επιβεβαίωση για KOSMOS 93,6 και ρετρό με… Ζέτα.
Αποκλειστικόν. Οριστικά από τον OTE TV θα συνεχίσει να προβάλλεται η Bundesliga και για τη διετία 2015-17 (σεζόν 2015-2016 και 2016-2017). Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης ο OTE TV αναδείχθηκε νικητής της διαγωνιστικής διαδικασίας. Ποσά δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, εν αναμονή βέβαια και της επίσημης ανακοίνωσης του καναλιού.
Το βέβαιο είναι ότι το κόστος απόκτησης των δικαιωμάτων κυμάνθηκε πολύ πιο ψηλά εν συγκρίσει με την προηγούμενη διαδικασία, πριν από δύο χρόνια, κάτι που αναφέρεται και στην επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας μάρκετινγκ που διαχειρίζεται τα δικαιώματα, της DFL Sports Enterprises: «Σε Ισπανία, Τουρκία και Ελλάδα η γερμανική Λίγκα πέτυχε συμφωνία σε υψηλότερες τιμές».
Επονται οι διαγωνισμοί για Primera Division και Serie A…
ΠΑΟΚ και… πάλι ΠΑΟΚ. Περίπου 900.000 τηλεθεατές είδαν τη χθεσινή νίκη του ΠΑΟΚ επί της Ντινάμο Μινσκ από τον ΑΝΤ1. Η μέση τηλεθέαση ήταν 8,4% και το μέσο μερίδιο 20,7%. Για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League (11 Δεκεμβρίου) ο ΑΝΤ1, που έχει την πρώτη επιλογή, επέλεξε να μεταδώσει το ΠΑΟΚ – Γκινγκάμπ (σέντρα στις 22:05) ενώ τα ματς των 20:00, Παρτίζαν – Αστέρας και Παναθηναϊκός – Εστορίλ θα μεταδοθούν από τα κανάλια Novasports.
Super League is back (μέχρι να διακοπεί πάλι). Το Σάββατο 29/11 μεταδίδονται στις 15:00 ΑΕΛ Καλλονής - Πλατανιάς σε περιγραφή Γιώργου Λυκουρόπουλου (Novasports 3), στις 17:15 Λεβαδειακός - Παναιτωλικός σε περιγραφή Γιώργου Πάγκου (Novasports 1) και στις 19:30 Ατρόμητος - Skoda Ξάνθη σε περιγραφή Γιώργου Λιώρη (Novasports 1). Και την Κυριακή 30/11 στις 15:00 Κέρκυρα - Ολυμπιακός σε περιγραφή Άγγελου Στυλιάδη (Novasports 2), στις 17:15 τα Εργοτέλης – Αστέρας Τρίπολης σε περιγραφή Γιάννη Τσαϊνη (Novasports 4), ΠΑΟΚ - Πανθρακικός σε περιγραφή Δημήτρη Κανελλάκη (Novasports 2), Πανιώνιος – Νίκη Βόλου σε περιγραφή Μιχάλη Κατσαφάδου (Novasports 7) και 17:15 ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ σε περιγραφή Γρηγόρη Παπαβασιλείου (Novasports 6) και, στις 19:30, Παναθηναϊκός - Βέροια σε περιγραφή Ισίδωρου Πρίντεζη (Novasports 1).
Ερχεται. ΑΕΚ εις διπλούν από τον OTE TV. Το Παναχαϊκή – ΑΕΚ μεταδίδεται την Κυριακή στις 18:00 από το OTE Sport 4 σε περιγραφή Αλέξη Σπυρόπουλου ενώ το ματς των Νέων, ΑΕΚ – Αλιμος, επίσης live το Σάββατο στις 14:30 από το OTE Sport 4 σε περιγραφή Πάνου Μάλαμα.
Οι καλύτερες μεταδόσεις του OTE TV το Σ/Κ. Στην Premier League ξεχωρίζουν τα Λίβερπουλ - Στόουκ (29/11, 17:00, OTE Sport 1HD) και Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Σίτι (30/11, 15:30, OTE Sport 1), στην Primera Division οι αγώνες Μάλαγα - Ρεάλ Μαδρίτης (29/11, 21:00, OTE Sport 2), Ατλέτικο Μαδρίτης - Ντεπορτίβο λα Κορούνια (30/11, 13:00, OTE Sport 1) και Βαλένθια - Μπαρτσελόνα (30/11, 22:00, OTE Sport 2), ενώ στην Serie A για την 13η αγωνιστική o ΟTE TV θα προβάλει μεταξύ άλλων τις αναμετρήσεις Μίλαν - Ουντινέζε (30/11, 16:00, OTE Sport 2), Γιουβέντους - Τορίνο (30/11, 19:00, OTE Sport 2) και Ρόμα - Ίντερ (30/11, 21:45, OTE Sport 1). Στην Bundesliga, το πρωτάθλημα με τα περισσότερα γκολ, για την 13η αγωνιστική ξεχωρίζουν οι αγώνες Χέρτα Βερολίνου - Μπάγερν Μονάχου (29/11, 16:30, OTE Sport 3HD) και Βόλφσμπουργκ - Γκλάντμπαχ (30/11, 16:30, OTE Sport 5).
Championnat. Σεντ Ετιέν - Λυών το καλύτερο ματς την Κυριακή 30/11 στις 22:00 (Novasports 2) σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα, μεταδίδονται επίσης απόψε στις 21:30 το Μαρσέιγ – Ναντ (Novasports 1), αύριο στις 18:00 το Παρί Σεν Ζερμέν – Νις (Novasports 3) και την Κυριακή στις 15:00 το Μπορντό – Λιλ (Novasports 3).
Παπαμακάριος, Παναθηναϊκός και Γκαγκαλούδης. Ο διεθνής γκαρντ Μανώλης Παπαμακάριος είναι καλεσμένος αύριο, Σάββατο στις 14:30 του Τόλη Κοτζιά στην εκπομπή «Jump Shoot» του ΑΡΤ. Μεταξύ άλλων θα προβληθούν πλούσια δράση από την 7η αγωνιστική της Euroleague, το σόου του Γιάννη Γκαγκαλούδη, που στο ματς της Λιβαδειάς με τον Αετό για την Α2 σημείωσε 30 πόντους, ρετρό με Παναθηναϊκό, Σκαβολίνι και Δάφνη και ρεπορτάζ στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών με τη βοήθεια του δημοσιογράφου Θοδωρή Λινάρδου.
Μπασκετάκι. Στο «Παίζουμε Ελλάδα – Λεπτό προς λεπτό» το Σάββατο στις 16:00 θα μεταδοθούν παράλληλα τα ματς ΠΑΟΚ – Πανελευσινιακός, Ρέθυμνο - Απόλλων Πατρών, Πανιώνιος – Άρης και Τρίκαλα – Κηφισιά. Την Κυριακή έχει ΑΕΚ – Κολοσσό στις 13:00 (OTE Sport 3) και ΚΑΟΔ – Ολυμπιακός (Novasports 1) στις 17:00 και τη Δευτέρα Κόροιβος - Παναθηναϊκός στις 17:30 (Novasports 3).
Αντετοκούμπο VS Πανανικολάου. Ελληνική βραδιά στα παρκέ του ΝΒΑ την Κυριακή. Οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούμπο υποδέχονται τους Χιούστον Ρόκετς του Κώστα Παπανικολάου, σε ματς θα προβληθεί ζωντανά και αποκλειστικά ξημερώματα Σαββάτου προς Κυριακής στις 04:00 από το ΟΤΕ Sport 3 σε περιγραφή Κυριάκου Κουρουτσαβούρη.
«Traction» με Κλαψινού. Mε την ηθοποιό Κωνσταντίνα Κλαψινού στο τιμόνι το «Traction» με τον Κώστα Στεφανή παρουσιάζει ένα νέο μοντέλο γρήγορου αυτοκινήτου το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 14.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Το "Traction" αναζήτησε μια πανέμορφη, ταλαντούχα και γλυκιά παρουσία, για την παρουσίαση του Peugeot 208 GTI. Ο Στεφανής, χρειάστηκε να μετατραπεί σε παραμυθά, λέγοντας ότι δήθεν έχει πάει στη Γαλλία, ώστε να πείσει την Κλαψινού να τον συνοδεύσει στο γαλλικό αυτοκίνητο. Οι δυο τους είπαν πολλά και ενδιαφέροντα για το 6τάχυτο 208 GTI των 200 ίππων, ενώ η νεαρή ηθοποιός δήλωσε σε κάθε τόνο τη χαρά της που συμμετείχε στο «Traction»...
Τυχερούλης ο Κώστας…
Αλλαγή. Λόγω της χθεσινή διακοπής του αγώνα Εστορίλ – PSV Αϊντχόφεν για το Europa League, o οποίος θα συνεχιστεί σήμερα, μετατέθηκε για την προσεχή Τρίτη 2/12 ο προγραμματισμένος για την Κυριακή αφγώνας μεταξύ Αϊντχόφεν και Φέγενορντ. Στη θέση του, στο Action 24, θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση ο αγώνας Λοκομοτίβ-Σπαρτάκ, για το πρωτάθλημα Ρωσίας.
Σπυροπούλου – Χαριτάτος σημειώσατε άσο. Αλλαγή στο πρόγραμμα του ALPHA από αύριο καθώς το «Σπίτι μου Σπιτάκι μου» της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου θα ξεκινά 09:45 αντί για 10:00 («τρώγοντας» 15 λεπτά από την εκπομπή του Σπύρου Χαριτάτου) για να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό, ήτοι το «Στα καλά καθούμενα» της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη στο E TV.
«The Voice 2» (και Λιάγκας 2). Στις 5 Δεκεμβρίου ξεκινούν τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου του μουσικού show του ΑΝΤ1. Θα ξεκινήσουν με τα βίντεο των coaches, τα λεγόμενα White Box, όπου οι τέσσερις κριτές μιλάνε για το παιχνίδι και είναι αυτά που θα βλέπουμε κατά τη διάρκεια του show, να προηγούνται στις 2 και 3 Δεκεμβρίου. Οι προβολές ξεκινούν στα μέσα Ιανουαρίου.
Πόσο Λιάγκα αντέχεις;
«Rising Star»… του χρόνου. Στη φετινή παρουσίαση του προγράμματος του MEGA είχε αναφερθεί με στόμφο το «Rising Star», το talent show που κάνει θραύση στο εξωτερικό. Ωστόσο η ακριβή του παραγωγή μάλλον το στέλνει για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, άρα θα πρέπει να βρεθεί χώρος να εμφανιστεί η Ζέτα Μακρυπούλια. Ισως κάποιο άλλο concept…
Gazzetta; Και (φυσικά) να περάσει και να φέρουμε τη Ζέτα στο Gazzetta TV, ε;
This is Europe. Το Σάββατο 29/11 στις 12:00 και στην εκπομπή «EUROPE» με την Εύα Μπούρα στη ΝΕΡΙΤ συζητείται η προοπτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης την επόμενη πενταετία, στη σκιά του σκανδάλου Lux Leaks. Στην εκπομπή μιλούν αποκλειστικά η πρόεδρος της ευρωομάδας της Αριστεράς Γκάμπι Ζίμερ και η Ευρωβουλευτής των Φιλελεύθερων - Δημοκρατών Σοφία Ιντ Βέλμαν, ενώ υπάρχει ρεπορτάζ για το φετινό νικητή του Βραβείου Ζαχάροφ. Καλεσμένοι οι Γιώργος Κύρτσος, Εύα Καϊλή, Γιώργος Γραμματικάκης και Δημήτρης Παπαδάκης.
Δεν χάνουμε το Ευάκι.
Επιβεβαίωση. Γράψαμε από χθες για την επάνοδο με πρόγραμμα στα ερτζιανά του KOSMOS 93,6 από 1/12 και η επιβεβαίωση ήρθε και επίσημα σήμερα με δελτίο Τύπου: «Ο σταθμός που έβαλε στα ραδιόφωνα και τις ζωές μας τις μουσικές του Κόσμου, θα εκπέμπει από τους 93.6, τους 106.7 και τους 107 στην Αθήνα, από τους 93.9 στη Θεσσαλονίκη και στις τοπικές συχνότητες της ΝΕΡΙΤ σε ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά και διαδικτυακά, μέσα από την ιστοσελίδα nerit.gr/kosmos».
Νέο νομοσχέδιο για τις τηλεπικοινωνίες. Στη Βουλή βρίσκεται το νομοσχέδιο για τις τηλεπικοινωνίες. Με τις προτεινόμενες διατάξεις απλοποιείται και εκσυγχρονίζεται το θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, ενώ παράλληλα ρυθμίζονται ζητήματα που αφορούν στα συστήματα κεραιών και με τα οποία θα ανοίξει ο δρόμος σε μια σειρά από ζητήματα όπως η εγκατάσταση ψηφιακών κεραιών.
Θα αντιδράσει η Ζωή. Φυσικά.
Σαν δεν ντρέπεται (αυτός). Την Κυριακή 30/11 στις 17:00 στον ALPHA η Αννίτα Πάνια υποδέχεται έναν άνδρα ο οποίος παραδέχεται ότι είναι παθολογικά ζηλιάρης. Παρακολουθεί τη σύντροφο του, ψάχνει τα μηνύματα της και δεν την αφήνει λεπτό από τα μάτια του.
Πείτε την αλήθεια, εσάς κάλεσε, έτσι;
Κάτι από… ΑΜΑΝ. Mε τη συντροφιά του Σωτήρη Καλυβάτση η Σοφία Τσίπα γυρίζει τον «Κόσμο Ανάποδα» το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 16:00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Ο γνωστός καλλιτέχνης υποβάλλεται στις δοκιμασίες της Σοφίας και με το αφοπλιστικό του χιούμορ βάζει φωτιά στη συμβατικότητα. Μιλά για τις ανθρώπινες σχέσεις, το θάνατο των αγαπημένων του προσώπων, τη θάλασσα που του φτιάχνει τη διάθεση αλλά και την απειλή που δέχθηκε από τουρκική φρεγάτα πλέοντας με το σκάφος του κοντά στα Ίμια.
Αλλαγές στο Facebook. Έξαλλοι είναι οι χρήστες του Facebook που ήρθαν αντιμέτωποι με τη νέα στρατηγική του δημοφιλούς μέσου δικτύωσης. Οι χρήστες που αδυνατούσαν να μπουν στο προφίλ τους αν δεν δέχονται να προσκομίσουν αντίγραφο της ταυτότητάς τους, αρχικά πίστεψαν ότι είχαν πέσει θύματα πανούργων χάκερ, όμως η πραγματικότητα είναι πολύ χειρότερη. Το Facebook αποφάσισε πως η ταυτότητα των χρηστών του είναι έγγραφο απαραίτητο το οποίο ο καθένας από αυτούς θα πρέπει να προσκομίσει οποτεδήποτε του ζητηθεί αν θέλει να εξακολουθήσει να έχει πρόσβαση στο προφίλ του. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, θα αναγκαστεί να μείνει εκτός Facebook, καθώς ο κωδικός χρήστη δεν είναι πλέον αρκετός σύμφωνα με τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας.
Η χούντα του Ζούκερμπεργκ θα ζητήσει και πιστοποιητικό φρονημάτων οσονούπω.
Η ατάκα. Αγριος καβγάς Γιώργου Παπαδάκη και Αδωνι Γεωργιάδη με αφορμή τα περί χρηματισμού βουλευτών το πρωί στον ΑΝΤ1. Ο μεν Γεωργιάδης αποκάλεσε τον Παπαδάκη Στάλιν, ο δε Παπαδάκης του απάντησε ότι είναι γελοίος. Απολαύστε το βίντεο στο Gazzetta Plus.
Τελικά, χρηματίζονται ή όχι;
Retro.
Η Ζέτα Μακρυπούλια, που ξεκίνησε την καριέρα της ως… τσαούσα στο Ciao «ANΤ1» της Ρούλας Κορομηλά, μετείχε το 1993 στο βιντεοκλίπ του άσματος (κομμάταρα) «Το πρώτο σου φιλί» του Γιώργου Βασιλείου.

Nίκος Μποζιονέλος (e-mail: [email protected])

 

Τελευταία Νέα