Ανανέωση MotoGP - ΟΤΕ TV, λάθος σκορ σε πρωτοσέλιδο!

Ανανέωση MotoGP - ΟΤΕ TV, λάθος σκορ σε πρωτοσέλιδο!

bet365

Ανανέωσε ως το 2017 ο ΟΤΕ TV με το MotoGP, το τουρνουά τένις ATP 250 Gerry Weber Open στα κανάλια Novasports και η τηλεθέαση του χθεσινού τελικού. Σε ποια εφημερίδα δημοσιεύτηκε λανθασμένο το σκορ του χθεσινού τελικού;
Οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν αποκλειστικά ζωντανά και σε ποιότητα high definition στα κανάλια OTE Sport συναρπαστικούς αγώνες σε δύο τροχούς από τους καλύτερους αναβάτες του κόσμου και την τριετία 2015-2017, καθώς ο ΟΤΕ TV ανανέωσε για τρία χρόνια τα δικαιώματα μετάδοσης του παγκόσμιου πρωταθλήματος FIM MotoGP.
Όλοι οι αγώνες, τα ελεύθερα και χρονομετρημένα δοκιμαστικά του MotoGP, καθώς επίσης οι αγώνες των Moto2 και Moto3, θα φιλοξενούνται τα επόμενα τρία χρόνια, από το Μάρτιο έως το Νοέμβριο, στα αθλητικά κανάλια ΟΤΕ Sport του OTE TV.
«Ανανεώσαμε έως το 2017 τα δικαιώματα μετάδοσης του MotoGP και, μαζί με την Formula 1 και το WRC, συνεχίζουμε να προσφέρουμε στους συνδρομητές του ΟΤΕ TV τα δημοφιλέστερα παγκοσμίως πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού, όλα σε κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου. Μάλιστα από το 2015 θα ενισχύσουμε τις δημοσιογραφικές αποστολές, καλύπτοντας 12 από τους συνολικά 18 αγώνες, για ακόμη πιο ποιοτική μετάδοση και πλούσια εμπειρία για τους συνδρομητές μας», δήλωσε σχετικά ο κ. Δημοσθένης Βασιλόπουλος, Υποδιευθυντής Αθλητικών Καναλιών ΟΤΕ TV.
Ακόμη, ο ΟΤΕ TV θα προβάλλει την εκπομπή Paddock Pass καθώς επίσης τις εκπομπές του MotoGP με highlights, previews και reviews, που περιλαμβάνουν στιγμιότυπα από τους αγώνες και τα τεστ των ομάδων, προφίλ και συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών, καθώς και όλα τα νέα από το συναρπαστικό κόσμο του MotoGP. Και για ολοκληρωμένη ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις σε MotoGP, Formula 1 και WRC, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV μπορούν να παρακολουθούν την εκπομπή Grand Prix στα αθλητικά κανάλια ΟΤΕ SPORT.
Δεν… έκοψε από τη «Μουρμούρα»!
Η πετυχημένη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» του ALPHA δεν απώλεσε τη διαρκής της πρωτιά στην τηλεθέαση. Το χθεσινό επεισόδιο έφερε στον ALPHA 1.200.000 τηλεθεατές με 11,8% μέση τηλεθέαση και 30% μέσο μερίδιο.
Η μετάδοση, δε, του πέμπτου τελικού της Basket League μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού έφερε στη ΝΕΡΙΤ κατά μέσο όρο 800.000 τηλεθεατές με 7,6% και 22,5% αντίστοιχα νούμερα. Στο peak της η μέτρηση τηλεθέασης είχε κοντά στο 1 εκατ. τηλεθεατές. Το μπάσκετ ολοκληρώθηκε στις 21:41 αλλά δεν… έκοψε τηλεθεατές από τη «Μουρμούρα» που είχε ξεκινήσει στις 21:04.
Λάθος σκορ στο πρωτοσέλιδο!
Στην εφημερίδα «Πρωταθλητής», αντί για 82-71, δημοσιεύτηκε ως τελικό σκορ το 79-70 του χθεσινού τελικού του ΟΑΚΑ! Από τα λάθη που συμβαίνουν συχνά όταν υπάρχει πίεση χρόνου…
To τουρνουά τένις ATP 250 Gerry Weber Open στα κανάλια Novasports
Το ATP 250 συνεχίζεται στα κανάλια Novasports, με επόμενο σταθμό, το Χάλε της Γερμανίας. Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, από τη Δευτέρα 9 έως την Κυριακή 15 Ιουνίου, ζωντανά και αποκλειστικά από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, το Gerry Weber Open, το οποίο θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της σειράς ATP 250.
Σπουδαία ονόματα της παγκόσμιας κατάταξης τένις ετοιμάζονται για συναρπαστικές μονομαχίες στα κορτ του Χάλε, και υπόσχονται θέαμα υψηλού επιπέδου στους συνδρομητές των καναλιών Novasports.
Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD:
Δευτέρα 9 Ιουνίου: 13:00 1η ημέρα
Τρίτη 10 Ιουνίου: 13:00 2η ημέρα
Τετάρτη 11 Ιουνίου: 13:00 3η ημέρα
Πέμπτη 12 Ιουνίου: 13:00 4η ημέρα
Παρασκευή 13 Ιουνίου: 13:00 Προημιτελικά
Σάββατο 14 Ιουνίου: 14:00 Α’ ημιτελικός & 17:00 Β’ ημιτελικός
Κυριακή 15 Ιουνίου: 16:00 Τελικός
Επόμενα τουρνουά ATP 250 από τα κανάλια Novasports:
* 7-13 Ιουλίου: Στουτγάρδη - Mercedes Cup
* 15-21 Σεπτεμβρίου: Μετς - Open de Moselle
* 13-19 Οκτωβρίου: Στοκχόλμη - IF Stockholm Open
Τίτλοι τέλους στο «ΟΛΑ ΤΡΕΛΑ»;
Ερωτήματα άφησε ο Θέμος Αναστασιάδης χθες το βράδυ με τον τρόπο που ευχήθηκε καλό καλοκαίρι σε όλους. Ο παρουσιαστής του «ΟΛΑ ΤΡΕΛΑ» του ΑΝΤ1 αποχαιρέτησε με τέτοιο τρόπο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι μάλλον μπαίνουν τίτλοι τέλους στην πετυχημένη εκπομπή του, αναγκάζοντας μάλιστα τον Γιώργο Λιάγκα που ήταν προσκεκλημένος να του πει «Τι λες μωρέ τώρα;…».
Προς συμφωνία DIGEA και ΝΕΡΙΤ
Η αναμενόμενη για πολλούς συμφωνία… επετεύχθη. Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση της ΝΕΡΙΤ φέρεται να υπέγραψε συμφωνία με τη DIGEA προκειμένου να εκπέμψει ψηφιακά το σήμα της από την 4η πολυπλεξία που διαθέτει ο ιδιωτικός πάροχος δικτύου. Η συμφωνία προφανώς αφορά στην ψηφιακή μετάβαση της Πελοποννήσου για τις 27 Ιουνίου και κάνεις δεν γνωρίζει εάν θα επεκταθεί και για το επόμενο switch off, αυτό της Αττικής στις 11 Ιουλίου.

Follow on Twitter: @nbozionelos
 

Τελευταία Νέα