Ποδόσφαιρο, τέχνη και δημιουργία

Νίκος Μποζιονέλος
Ποδόσφαιρο, τέχνη και δημιουργία

bet365

«Όταν το ποδόσφαιρο συναντά την τέχνη και τους μεγάλους δημιουργούς» η εκδήλωση της προσεχούς Δευτέρας στα Βριλήσσια.
«Όταν το ποδόσφαιρο συναντά την τέχνη και τους μεγάλους δημιουργούς», είναι το θέμα της εκδήλωσης που διοργανώνει η κίνηση δημοτών Βριλησσίων Δράση για μια Αλλη Πόλη, την Δευτέρα 28 Απριλίου στις 19:00 στο πάρκο Μίκης Θεοδωράκης (πρώην ΤΥΠΕΤ), Παύλου Μπακογιάννη 40 και Πλαταιών, στα Βριλήσσια.
Στη συζήτηση, που αφορά στην κοινωνική, πολιτική, πολιτιστική και εκπαιδευτική διάσταση του ποδοσφαίρου, συμμετέχουν ο ζωγράφος Αλέξανδρος Βακιρτζής, ο σκηνοθέτης Παντελής Βούλγαρης, ο συνθέτης Θάνος Μικρούτσικος, ο ποιητής Γιώργος Μαρκόπουλος, ο δημοσιογράφος Αντώνης Πανούτσος και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Χουάν Ραμόν Ρότσα.
Παραβρίσκονται και παρεμβαίνουν οι Χρήστος Αρδίζογλου, Κριστόφ Βαζέχα, Γιόζεφ Βάντσικ, Νεοτάκης Λουκανίδης Μίμης Παπαϊωάννου, Νίκος Σαργκάνης και άλλοι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές.
Την εκδήλωση συντονίζει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Νίκος Μάλλιαρης.
Στο ξεκίνημα της εκδήλωσης θα προβληθεί σχετικό βίντεο, ενώ στο χώρο θα λειτουργεί έκθεση φωτογραφίας και ζωγραφικής των Μαρίας Παπαϊωάννου, Αλέξανδρου Βακιρτζή και Νίκου Οικονομίδη.
Έχουν προσκληθεί τα αθλητικά σωματεία, οι πολιτικοί, κοινωνικοί και δημοτικοί φορείς της πόλης καθώς και οι αθλητές που κατοικούν στο προάστιο.

Follow on Twitter: @nikbozo
 

Τελευταία Νέα