«Εμφύλιοι» στη Nova, η σέξι Αντωνία και ο… Στάθης!

Νίκος Μποζιονέλος
«Εμφύλιοι» στη Nova, η σέξι Αντωνία και ο… Στάθης!
Εκτός από τη ΔΤ τους «εμφυλίους» της Euroleague θα δείξει και η Nova. Μεταδόσεις και περιγραφές από Nova και ΟΤΕ, το «Legend Stories» για Ολυμπιακό, το αυριανό «JUMP SHOOT» του ΑΡΤ και το καυτό όνειρο της Καλλιμούκου!
Το μεγάλο ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ είναι μόνο στα κανάλια Novasports. Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στις 19:30 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μέσα από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD το αγώνα των «πράσινων» με τον «Δικέφαλο» του Βορρά που θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης».
Οι δύο μονομάχοι θα αναμετρηθούν σε ένα ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι και για τους δύο καθώς θέλουν να βελτιώσουν την βαθμολογική τους θέση στην προσπάθεια που κάνουν για την επίτευξη των στόχων τους. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Ηλίας Βλάχος και το ρεπορτάζ θα μεταφέρουν οι Νίκος Τζουάννης, Κωστής Μπότσαρης και Γιώργος Αργυρόγλου. Εκτός όμως από το ντέρμπι οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα παρακολουθήσουν και όλους τους υπόλοιπους αγώνες της 24ης αγωνιστικής της Super League.
Σάββατο 8/2
15:00 Πλατανιάς - Εργοτέλης σε περιγραφή Γιάννη Τσαϊνη από το Novasports 2.
17:15 Απόλλων Σμύρνης – Skoda Ξάνθη σε περιγραφή Γιάννη Πάγκου από το Novasports 1.
19:30 Βέροια - Ολυμπιακός σε περιγραφή Άγγελου Στυλιάδη από το Novasports 2.
Κυριακή 9/2
15:00 Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης σε περιγραφή Ισίδωρου Πρίντεζη από το Novasports 2.
17:15 ΑΕΛ Καλλονής – Λεβαδειακός σε περιγραφή Γρηγόρη Παπαβασιλείου από το Novasports 4.
17:15 ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός, σε περιγραφή Δημήτρη Κανελλάκη από το Novasports 3.
19:30 Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ σε περιγραφή Ηλία Βλάχου από το Novasports 1.
Δευτέρα 10/2
16:00 ΟΦΗ - Πανθρακικός σε περιγραφή Γιώργου Λιώρη από το Novasports 2.
19:30 Άρης - Πανιώνιος σε περιγραφή Γιώργου Λυκουρόπολου από το Novasports 1.
Αύριο το αφιέρωμα στον Ολυμπιακό
Αύριο, Σάββατο 8/2 και το άλλο Σάββατο 8/2 μεταδίδονται από τα «Legend Stories» τα αφιερώματα για το Ολυμπιακός – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως σας ανέφερε προ ημερών η στήλη. Αύριο στις 18:15 μέσα από το Novasports 2 και από την Web TV του Novasports.gr το αφιέρωμα για την ευρωπαϊκή ιστορία του Ολυμπιακού.
Σε μια σημαδιακή ημερομηνία για τον Ολυμπιακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο, λόγω του τραγικού δυστυχήματος της Θύρας 7 το 1981, θα προβληθεί το αφιέρωμα για την ευρωπαϊκή ιστορία του πρωταθλητή Ελλάδας. Μέσα από τον φακό της εκπομπής «Legend Stories» οι συνδρομητές θα θυμηθούν όλα τα μεγάλα ραντεβού του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, τα πρωτοσέλιδα που άφησαν εποχή, τις συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών, τις συνθήκες των αγώνων, τα πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν, τις φάσεις και τα γκολ που σημάδεψαν τα ευρωπαϊκά ταξίδια των «ερυθρόλευκων».
Τα ευρωπαϊκά ντέρμπι στον OTE TV
Μεγάλα ματς έχει και αυτό το Σαββατοκύριακο και μεταδίδονται από τα αθλητικά κανάλια του OTE TV. Το Σάββατο έχει στις 14:45 Λίβερπουλ - Αρσεναλ σε περιγραφή Τάσου Κολλίντζα (OTE Sport 1), στις 17:00 Τσέλσι - Νιουκάστλ σε περιγραφή Δημήτρη Τσακίρη (OTE Sport 1), στις 19:30 Σουόνσι - Κάρντιφ σε περιγραφή Μιχάλη Τσόχου (OTE Sport 1), στις 21:00 Ρεάλ Μαδρίτης - Βιγιαρεάλ σε περιγραφή Γιώργου Θαναηλάκη (OTE Sport 2), στις 21:45 Νάπολι - Μίλαν σε περιγραφή σε περιγραφή Μάνου Σπανόπουλου (OTE Sport 1) και στις 23.00 Αλμερία - Ατλέτικο Μαδρίτης σε περιγραφή Αλέξη Σπυρόπουλου (OTE Sport 2).
Την Κυριακή παίζουν στις 15:30 Τότεναμ - Εβερτον σε περιγραφή Δημήτρη Τσακίρη (OTE Sport 1), στις 16:00 Λάτσιο - Ρόμα σε περιγραφή Μιχάλη Τσόχου (OTE Sport 2), στις 16:00 Βερόνα - Γιουβέντους σε περιγραφή Μάνου Σπανόπουλου (OTE Sport 5), στις 18:00 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Φούλαμ σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα (OTE Sport 1) και στις 22:00 Σεβίλλη - Μπαρτσελόνα σε περιγραφή Αλέξη Σπυρόπουλο (OTE Sport 3).
Τα clasico της Euroleague (και) στη Nova!
Από τις 27 Δεκεμβρίου είχατε ενημερωθεί αποκλειστικά από τη στήλη για το πρόγραμμα Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο Top 16 της Euroleague, με τις μεταδόσεις των δύο «εμφυλίων» να ανήκουν στη Δημόσια Τηλεόραση. Εντέλει θα μεταδοθούν και από τη ΔΤ αλλά, όπως έγινε σήμερα γνωστό, και από τη Nova!
Ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός και ο πρωταθλητής Ελλάδας Παναθηναϊκός θα συναντηθούν στην 7η και 14η αγωνιστική για την δεύτερη φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στο μπάσκετ. Την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου στις 21:45, θα διεξαχθεί ο αγώνας Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για την 7η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου του Top 16.
Τα κανάλια Novasports θα βάλουν τους συνδρομητές τους στο κλίμα του μεγάλου αγώνα, συνολικά έκτου μεταξύ των δύο ομάδων για την Euroleague, που θα διεξαχθεί στο κλειστό του OΑΚΑ, με αφιερώματα και συνεντεύξεις που θα προβληθούν μέσα από τις καθημερινές εκπομπές. Μετά το τέλος του παιχνιδιού θα προβληθεί το «τρίτο ημίχρονο» μέσα από την εκπομπή «Super Euroleague» από την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα.
Το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός θα διεξαχθεί 10 ή 11 Απριλίου, επίσης με παράλληλη μετάδοση από ΔΤ και Nova.
«JUMP SHOOT» για τελικό και… Ουόλτερ Μπέρι
Πολύ πλούσια θα είναι η σαββατιάτικη μπασκετική εκπομπή «JUMP SHOOT» με τον Τόλη Κοτζιά στο ΑΡΤ. Μία εκπομπή, που εδώ και τρεις εβδομάδες μέρες έχει αλλάξει ώρα, ξεκινά στις 14:30. Μεταξύ άλλων μπορείτε να παρακολουθήσετε αφιέρωμα σε παλιούς τελικούς του Κυπέλλου και τα νέα από το Ηράκλειο και τον τελικό Παναθηναϊκού – Αρη από τον απεσταλμένο του σταθμού Παύλο Σφενδυλάκη, πλάνα και ρεπορτάζ από την 17η αγωνιστική της Α1 και όλα τα ματς, πλούσια δράση από το ΝΒΑ και βίντεο ρετρό με Ολυμπιακός - Μάλαγα και… Ουόλτερ Μπέρι! Καλεσμένος είναι ο παλιός παίκτης του Ολυμπιακού και νυν του Ψυχικού, που πάει ολοταχώς για την άνοδο στην Α1, Νίκος Πέττας. Ο Πέττας σε ηλικία 16 ετών είχε παίξει στο ιστορικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τους Σικάγο Μπουλς.
Πρεμιέρα στο Torneo Final
Το πρωτάθλημα Final της Αργεντινής ετοιμάζεται για την σέντρα και τα κανάλια Novasports θα καλύψουν τους αγώνες. Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στις 23:15 τον αγώνα Νιούελς Ολντ Μπόις – Μπόκα Τζούνιορς μέσα από το Novasports 3 σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη και στις 02:30 (ξημερώματα Δευτέρας 10/2) το παιχνίδι Ρίβερ Πλέιτ – Χιμνάσια Λα Πλάτα μέσα από το Novasports 2 σε περιγραφή του Γιώργου Βασιλείου.
«Traction» με Στεφόπουλο
O Κώστας Στεφανής απολαμβάνει τη βόλτα του στο βουνό, μαζί με τον ηθοποιό Γιάννη Στεφόπουλο, στο «Traction» αύριο, Σάββατο 8 Φεβρουαρίου στις 15:00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Οδηγούν το νέο Volvo V40 XC D2, που είναι ειδικά φτιαγμένο για να περνάει από κακοτράχαλα εδάφη, με κινητήρα turbodiesel 1.6 lt και 115 Hp. Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής, παρουσιάζεται η σπορ έκδοση του Audi A3, το Kymco UXV 700i 4x4 που δεν είναι μια απλή,,, γουρούνα ενώ ο πρύτανης του ντριφτ Ράιαν Τουέρκ «ζωγραφίζει» με τους πίσω τροχούς του να σπινάρουν αχαλίνωτα καίγοντας ασυλλόγιστα λάστιχο μέσα σε ένα τοπίο εκπληκτικού φυσικού κάλλους
Απεργίες σε αθλητικές εφημερίδες
Tην κήρυξη απεργιών σε δύο εφημερίδες της Θεσσαλονίκης αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΜΘ, κυρίως λόγω πολύμηνων καθυστερήσεων στην καταβολή της μισθοδοσίας. Στα «Σπορ του Βορρά» αποφασίστηκε απεργία ομόφωνα, αλλά η πλειοψηφία αποφάσισε για απεργία την άλλη Παρασκευή αν δεν έχει καταβάλει η εργοδοσία το υπόλοιπο 70% της μισθοδοσίας Δεκεμβρίου. Η ενημέρωση από την εργοδοσία ήταν ότι θα καταβληθεί το 20% με προσπάθειες για κάτι παραπάνω. Στη «Metrosport» τα πράγματα είναι εξίσου άσχημα με τις δεκάμηνες (!)καθυστερήσεις πληρωμών προς τους εργαζόμενους. Ομόφωνα αποφασίστηκε η κήρυξη επαναλαμβανόμενων 48ωρων απεργιών, αρχής γενομένης την Τρίτη και Τετάρτη.
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στη ΔΤ
Σε απευθείας σύνδεση με το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, η Δημόσια Τηλεόραση θα μεταδώσει αύριο, Σάββατο 8 Φεβρουαρίου στις 19.15 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου. Τους αγώνες θα περιγράψουν ο Νίκος Τσώνης και ο Κώστας Σκουλάς. Στο ρεπορτάζ θα είναι ο Μιχάλης Μανουηλίδης. Οι προσπάθειες των κορυφαίων Ελλήνων αθλητών του στίβου, τα καλύτερα στιγμιότυπα και οι κορυφαίες επιδόσεις της δεύτερης μέρας της διοργάνωσης, θα προβληθούν σε μαγνητοσκόπηση τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου στις 19:40.

Είδα… την Αντωνία Καλλιμούκου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη να μιλάει για ένα «καυτό» όνειρο που έχει δει με τον Γιώργο Αυτιά.
Η αλήθεια είναι πως κι εγώ είχε δει όνειρο με εσάς αλλά η Ελένη δεν με έχει καλέσει ακόμη για να το αποκαλύψω…
Ακουσα… τη Φωτεινή Πιπιλή στον πρωινό του MEGA να υποστηρίζει ότι «αν ήθελα θα μπορούσα να γίνω κι εγώ ένα καταπληκτικό νούμερο».
Θα;
Διάβασα… δηλώσεις του Λάκη Λαζόπουλου ότι «δεν βλέπω τηλεόραση, δεν με ενδιαφέρει».
Και πώς κάνατε εκπομπή και κρίνατε για τα κακώς κείμενα της τηλεόρασης;
Media... police!

Τοπικός ήρωας ο Νίκος Τσιλιπουνιδάκης του STAR! Δείτε μετά το 00:27.

Νέα πρόσκληση ενδιαφέροντος από τη ΝΕΡΙΤ
Η ΝΕΡΙΤ Α.Ε. απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος παραγωγών και δημιουργών, προκειμένου να καταθέσουν τις προτάσεις τους για εκτέλεση παραγωγής προγράμματος που θα καλύψει τις ανάγκες της ΝΕΡΙΤ για την νέα τηλεοπτική σεζόν, από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις προτάσεις τους από την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου μέχρι και τη Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014, αποκλειστικά ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της ΝΕΡΙΤ, σε ειδική φόρμα υποβολής στη διεύθυνση nerit.gr/proskliseis/p2. Το πλήρες κείμενο με τους όρους της πρόσκλησης έχει αναρτηθεί στις ιστοσελίδες nerit.gr, et.diavgeia.gov.gr/f/nerit και opengov.gr/nerit.
Κατέληξε σε Digea η ΕETT
Η ΕΕΤΤ ανέθεσε στη Digea την ανάπτυξη δικτύου επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης σε εθνικό επίπεδο, έπειτα από την ολοκλήρωση του σχετικού διαγωνισμού. Σύμφωνα με την απόφαση της Ολομέλειας της ΕΕΤΤ και έπειτα από τον έλεγχο των κριτηρίων προεπιλογής, η εταιρεία με την επωνυμία «Ανώνυμη Εταιρία Παροχής Υπηρεσιών Τηλεπικοινωνιακού Παρόχου Ψηφιακών Μεταδόσεων» και τον διακριτικό τίτλο «DIGEA – Ψηφιακός Πάροχος Α.Ε.» ανακηρύχθηκε υπερθεματιστής για το σύνολο των δικαιωμάτων χρήσης ραδιοσυχνοτήτων εθνικής και περιφερειακής κάλυψης με σκοπό την ανάπτυξη δικτύου επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης. Μετά την ολοκλήρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας από την ΕΕΤΤ, η DIGEA θα ξεκινήσει την ανάπτυξη των υποδομών για τα δίκτυα επίγειας ψηφιακής τηλεόραση,ς η οποία πρέπει να έχει ολοκληρωθεί εντός 315 ημερών από τη χορήγηση των δικαιωμάτων χρήσης συχνοτήτων.
Photomedia
Και το προσεχές διάστημα θα δείξει αξέχαστες ταινίες του Στάθη Ψάλτη και της παρέας του ο ALPHA. Απόψε, Παρασκευή στις 21:00 θα δείξει το «Κλεφτρόνι και τζέντλεμαν» και σε επανάληψη το Σάββατο στις 15:00. Το... αυτό και την Παρασκευή 14/2 με την προβολή της ταινίας «Ελα ν' αγαπηθούμε ντάρλινγκ». Μαζί με τον Ψάλτη οι Σταμάτης Γαρδέλης, Παύλος Ευαγγελόπουλος, Καίτη Φίνου, Ρένα Παγκράτη και Έφη Πίκουλα .

Follow on Twitter: @nikbozo