Troll, αγωγές, Πόπη, pay roll και… Euroleague!

Νίκος Μποζιονέλος
Troll, αγωγές, Πόπη, pay roll και… Euroleague!

bet365

Το καυτό σταυροπόδι της Τσαπανίδου, το troll Twitter του Ξηρού, το δημοσιογραφικό pay roll του Γριβέα, η αγωγή Μελισσανίδη κατά «Unfollow» και οι μεταδόσεις ΠΑΟ και ΟΣΦΠ στην Euroleague.
Η Euroleague συνεχίζεται στο παρκέ της Δημόσιας Τηλεόρασης. Αύριο, την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου στις 20:00 μεταδίδεται απευθείας η κρίσιμη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ. Την περιγραφή του αγώνα θα κάνει ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου. Οι «πράσινοι» θέλουν να συνεχίσουν το σερί με την τέταρτη νίκη τους στη φάση των «16» απέναντι στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που μετρά τρεις συνεχόμενες ήττες. Ο αγώνας Φενερμπαχτσέ – Παναθηναϊκού θα μεταδοθεί παράλληλα και σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας (high definition), από το κανάλι ΔΤ HD.
Η βραδιά αρχίζει στις 19:35 με την pre game εκπομπή και ολοκληρώνεται με το post game στις 21:45, σε παρουσίαση Βαγγέλη Ιωάννου.
Ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός «παίζει» μπάσκετ στη Nova. Μεθαύριο, Παρασκευή 24 Ιανουαρίου στις 21:30 μεταδίδεται από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD ο εκτός έδρας αγώνα των «ερυθρόλευκων» με αντίπαλο τη Λαμποράλ Κούτσα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Top-16 στην Euroleague. Οι πρωταθλητές Ευρώπης κόντρα στην ισπανική ομάδα αναζητούν τους δύο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνουν για πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στο μπάσκετ. Στην περιγραφή θα είναι ο Νικήτας Αυγουλής.
Η εκπομπή «Super Euroleague» με τον Γιώργο Συρίγο θα προβληθεί την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου στις 23:00 από το Novasports 3, ενώ την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου θα προβληθεί από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD αμέσως μετά το τέλος του αγώνα Λαμποράλ Κούτσα – Ολυμπιακός.
Πέμπτη 23/1
18:45 ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ρεάλ Μαδρίτης, Novasports 2 σε περιγραφή του Νίκου Παπαδογιάννη.
20:00 Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ – Παναθηναϊκός, ΔΤ σε περιγραφή του Δημήτρη Χατζηγεωργίου.
21:05 Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παρτίζαν, Novasports 3 σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη.
21:15 Μπάγερν - Γαλατασαράι, Novasports 2 σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα.
21:45 Μπαρτσελόνα – Ουνικάχα Μάλαγα, Novasports 1 σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου.
Παρασκευή 24/1
18:00 Λοκομοτίβ Κούμπαν – Ζαλγκίρις Κάουνας, Novasports 2 σε περιγραφή του Νίκου Παπαδογιάννη.
20:15 Αναντόλου Εφές - Αρμάνι Μιλάνο, Novasports 3 σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη.
21:30 Λαμποράλ Κούτσα - Ολυμπιακός, Novasports 2 σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή.
Τηλεοπτικό το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ
Το ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ και η έξοδος του Ολυμπιακού στο Αιγίνιο κόντρα στη Νίκη μαγνητίζουν το ενδιαφέρον των φίλων του βόλεϊ στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Volley League. Μεταδίδονται την Παρασκευή 24/1 στις 19:00 το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ από το Novasports 4 σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Ηλία Παπαϊωάννου. Και, το Σάββατο 25/1 στις 19:00 το Νίκη Αιγινίου - Ολυμπιακός, Novasports 1 σε περιγραφή του Παντελή Λώλη και ρεπορτάζ του Παναγιώτη Στεφάνου.
Δύο ματσάρες στο Action 24
Δύο μεγάλα ματς διεξάγονται το Σαββατοκύριακο σε Ολλανδία και Βέλγιο και θα καλυφθούν τηλεοπτικά από το Action 24. Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου μεταδίδεται live στις 21:45 το PSV Αϊντχόφεν – ΑΖ Αλκμααρ για την ολλανδική Eredivisie και την Κυριακή 26/1 στις 19:00 το Αντερλεχτ - Κλαμπ Μπριζ για τη βελγική Jupiler League. Επίσης την Κυριακή θα μεταδοθούν στις 13:30 το Φίτεσε – Ναϊμέγκεν και στις 15:30 το Γκενκ – Γάνδη.
Από τη βελγική Jupiler League μεταδίδει δύο ματς και η Nova, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το Action 24: την Παρασκευή στις 21:30 δείχνει το Λόκερεν - Σταντάρ Λιέγης στο Novasports 7 και το Σάββατο στις 21:00 το Λέουβεν - Ζούλτε Βάρεγκεμ στο Novasports 4.

Είδα… την Ελεονώρα Μελέτη να αποκαλύπτει ότι «έστειλα μια γλάστρα δώρο στη Φαίη Σκορδά για να πάψει να με ξεσκίζει».
Τσιγκουνιές.
Ακουσα… την απάντηση της Κατερίνας Στικούδη στον Γιώργο Λιάγκα για τις τηλεθεάσεις «Voice» και «Dancing»: «Τι σχέση έχουν; Το ένα αφορά στη φωνή, το άλλο στο κούνημα των γοφών… και σε πολλά άλλα πράγματα. Στον χορό, λυπάμαι, αλλά πρέπει να κουνηθούμε, αλλιώς δεν γίνεται τίποτα! Πρέπει λίγο να το απενοχοποιήσουμε όλο αυτό. Ας αφήσουμε το μυαλό μας ελεύθερο, ας μη σκεφτόμαστε τόσο πονηρά».
Πιστέψτε με, άφησα το μυαλό ελεύθερο (τόσο πολύ που βγήκε οφσάιντ) και πάλι πονηρά σκέφτεται.
Διάβασα… δήλωση του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβροσίου στο romfea.gr: «Κάποιοι μας χαρακτηρίζουν ως “γραφικό” τύπο! Κι εμείς απολαμβάνουμε τον χαρακτηρισμό αυτό, καθ’ όσον είναι πολύ προτιμώτερος από άλλα κοσμητικά επίθετα, που θα μπορούσαν να μας απονείμουν!».
Όπως χρυσαυγίτης, ή διαφωνείτε;
Το tweet (‏@dkoufodinas): Επικήρυξαν τον @xristodoulos_xi με 4 εκατομμύρια €. Μόλις βγω και γω, θα έχει τζακ ποτ.
Τάδε έφη… Φαίη Σκορδά: «Έχω κάνει μεσημεριανό για αρκετά χρόνια, αλλά δεν μπορώ για εβδομάδες να ακούω τα ίδια πρόσωπα να λένε τα ίδια πράγματα».
Μόνο στα πρωινά επιτρέπονται αυτά.
Media... police (1)!
Με ένα μαύρο στενό φόρεμα και μαύρα μποτάκια εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή της «Live U» στο STAR η πάντα σέξι Πόπη Τσαπανίδου η οποία θέλησε με την εμφάνισή της να αναδείξει το καλογυμνασμένο της σώμα. Κάποια στιγμή μάλιστα έδωσε «πάσα» για διαφημίσεις, χαρίζοντάς στο κοινό της ένα καυτό σταυροπόδι.
Αργότερα, ενώ μιλούσε στη ρεπόρτερ Βάλια Σκούρα υπήρχε ένα τεχνικό πρόβλημα και δεν επέτρεπε στη δημοσιογράφο να ακούσει την Πόπη. Και ασχολούνταν με το κινητό της.
Media... police (2)!
Χαμογελάτε, είναι μεταδοτικό (είναι;)

Πλήρης επιβεβαίωση gazzetta.gr για συμφωνία ΔΤ – EBU!
Επιβεβαιώθηκε στο έπακρον το ρεπορτάζ, από τις 30 Οκτωβρίου, της στήλης για τη συμφωνία της ΔΤ με την EBU ως την έναρξη της ΝΕΡΙΤ καθώς υπογράφηκε η μεταξύ τους συμφωνία. Για τη ΔΤ υπέγραψε ο ειδικός διαχειριστής Γκίκας Μάναλης και με τη συμφωνία Δημόσια Τηλεόραση αναλαμβάνει, ως μεταβατικός δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας της χώρας, τις υποχρεώσεις που απορρέουν από παλαιότερες δεσμεύσεις της ΕΡΤ, αλλά και τα δικαιώματα που αντιστοιχούν σε όλα τα μέλη της EBU.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στο πλαίσιο της συμφωνίας δίνεται η δυνατότητα στη Δημόσια Τηλεόραση να συμμετάσχει σε διεθνείς συμπαραγωγές που τελούνται υπό την αιγίδα της EBU και να έχει πρόσβαση στο ειδησεογραφικό υλικό που συνεισφέρουν όλα τα ευρωπαϊκά δίκτυα. Στη συμφωνία καθορίζεται επίσης ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 της Βραζιλίας (όπως επίσης είχε αναφέρει η στήλη από τις 20 Νοεμβρίου!) όπως και ο διαγωνισμός της Eurovision τον προσεχή Μάιο θα μεταδοθούν από τον μόνιμο ραδιοτηλεοπτικό φορέα (ΝΕΡΙΤ). Η συμφωνία θα διαρκέσει μέχρι την έναρξη της λειτουργίας της ΝΕΡΙΤ και την ένταξή της ως πλήρες μέλος στην οικογένεια της EBU.
Ο Ξηρός έχει Twitter (μυθικό τρολάρισμα)
Θραύση κάνει λογαριασμός στο Twitter με το όνομα «Ο Χριστόδουλος ο Ξηρός» (σαν να λέμε «ο Μπάμπης ο Τεννές») και φωτογραφία του φυγά. Μάλιστα κάνει και συχνές αναρτήσεις. Προφανώς κάποιος Ελληνας λάτρεις του trolling έφτιαξε τον λογαριασμό @xristodoulos_xi κι αν μη τι άλλο διαθέτει σπάνιο χιούμορ! Εξ ου και διαθέτει ως τώρα 1.291 followers!
- @AdonisGeorgiadi σιγά μη καταδεχόμουν να μιλήσω με τον Σαμαρά για μια αδειουλα @ax_koula
- @LakiLak6 έχεις το τηλέφωνο του Τρύφωνα Σαμαρά; Θέλω να μου φτιάξει τα μαλλιά :-)
- Ανησυχώ, δεν έχω πάρει ακόμα το επίδομα αδείας
- Αναγκάστηκα να στείλω επιστολή στον @nikosdendias για να διαμαρτυρηθώ που δεν με έχει κάνει follow
- Αν συμφωνήσει η Σπυροπούλου μαζί με τον Κοντομηνά να βλέπει στο επισκεπτήριο του Κορυδαλλού και εμένα ίσως το σκεφτώ να επιστρέψω
Το δημοσιογραφικό pay roll του Γριβέα
Παραδόθηκε στη Scotland Yard σήμερα ο ένας εκ των βασικών πρωταγωνιστών στο σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, ο Κυριάκος Γριβέας. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την έκδοσή του στην Ελλάδα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, οι εισαγγελείς που χειρίζονται την υπόθεση του Τ. Τ. εκτός όλων των άλλων έχουν στην κατοχή τους και το δημοσιογραφικό pay roll που διατηρούσε επί χρόνια ο εν λόγω επιχειρηματίας και φήμες θέλουν στη σχετική λίστα περιλαμβάνονται «βαριά» ονόματα των media.
Αύριο η αγωγή Μελισσανίδη κατά του «Unfollow»
Αύριο, Πέμπτη 23/1 έχει οριστεί η εκδίκαση της αγωγής που έχει καταθέσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατά του συντάκτη και υπεύθυνου έκδοσης του «Unfollow» Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου, με την οποία ζητεί μισό εκατομμύριο ευρώ. Ο επιχειρηματίας υποστηρίζει ότι εθίγη από το ρεπορτάζ του περιοδικού για το λαθρεμπόριο πετρελαίου, στο τεύχος 14 τον Φεβρουάριο του 2013.
Τι γίνεται με τον «Επενδυτή»;
Επιστολή έστειλε ο Δημήτρης Μπενέκος προς τον τέως συνέταιρό του Αλέξη Σκαναβή και τους εργαζόμενους του «Επενδυτή» και προτείνει είτε να δοθεί ο τίτλος στους εργαζόμενους ή να ενοικιαστεί για να κυκλοφορήσει ξανά η εφημερίδα. Ο Σκαναβής συζήτησε την πιθανότητα επανέκδοσης με περικοπές σε αμοιβές κατά 50% και απολύσεις τουλάχιστον του 35% 3 του προσωπικού…
Βίντεο ντοκουμέντο στην «Αυτοψία»
Αύριο, Πέμπτη 23 Ιανουαρίου, στις 23:45, η «Αυτοψία» και ο Αντώνης Σρόιτερ συναντούν τους Έλληνες ψαράδες της Καλύμνου, γύρω από τα Ίμια. Η κάμερα της εκπομπής και ο Σρόιτερ επισκέπτονται την Κάλυμνο και κάνουν αυτοψία στις συνθήκες κάτω από τις οποίες ψαρεύουν οι Έλληνες ψαράδες. Αν και έχουν καταγράψει στα τηλέφωνά τους δεκάδες περιστατικά με τις Τούρκικες ακταιωρούς, οι οποίες φτάνουν μια ανάσα από τα ψαροκάικά τους για να τους παρεμποδίσουν, οι Καλύμνιοι ψαράδες συνεχίζουν να πηγαίνουν κάθε βράδυ ανοιχτά των Ιμίων για να ψαρέψουν. Συνάμα, παρουσιάζεται βίντεο ντοκουμέντο για τις εντάσεις που έχουν δημιουργηθεί γύρω από τις δυο βραχονησίδες με τους Έλληνες ψαράδες να προσπαθούν να ενημερώσουν τους Έλληνες λιμενικούς.
Ταινίες σε πρώτη προβολή στον ΟΤΕ
Κάποιες από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς που πέρασε έχει εξασφαλίσει σε πρώτη τηλεοπτική προβολή το 2014 στα κανάλια OTE CINEMA ο ΟΤΕ TV. Ταινίες που βρίσκονται στα top 10 των περισσότερων κριτικών κινηματογράφου παγκοσμίως για το 2013, όπως η «Ζωή της Αντέλ» και οι «Ιστορίες της Ζωής Μας» της Σάρα Πόλεϊ, blockbusters που έσπασαν τα ταμεία διεθνώς, σαν το «The Hunger Games: Η Φωτιά» (4ο σε εισπράξεις), και στην Ελλάδα, όπως η «Μικρά Αγγλία» (5ο σε εισιτήρια), ανεξάρτητες παραγωγές που πρωταγωνίστησαν στις επιλογές των Ελλήνων κριτικών για τη χρονιά που πέρασε, όπως το βραβευμένο στις Κάννες «Πίσω από τους Λόφους» του Κριστιάν Μουντζίου ή το «Πρόσωπο της Ομίχλης» του Σεργκέι Λόζνιτσα.
Εν συντομία…
* Οριστικά στις 3 Φεβρουαρίου ξεκινά στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV την εκπομπή «ΟΛΑ ΚΑΛΑ» η Ιωάννα Λίλη, κάτι που είχατε πληροφορηθεί από τη στήλη από τις 23 Δεκεμβρίου.
* Εκπομπές στο E TV ξεκινά από τις 3 Φεβρουαρίου η δημοσιογράφος Νάνσια Κωσταρά, παρουσιάζοντας ένα ενημερωτικό πολιτικό μαγκαζίνο κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 20:30.
* Απόψε στις 23:15 στον ΑΝΤ1 και στους «Καρντάσιανς» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Μαρία Μπεκατώρου και ο Δημήτρης Σταρόβας υποδέχονται τον Νίκο Μουρατίδη και τον Νίκο Βουρλιώτη.
* Η Νατάσσα Θεοδωρίδου έρχεται για μια μοναδική και αποκαλυπτική συνέντευξη στο LOVE RADIO 97,5 και με μουσικό «χαλί» τη νέα της δισκογραφική δουλειά «Σ’ αγαπώ». Είναι αύριο, Πέμπτη 23/1 στις 15:00 καλεσμένη του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου.
* Η Δημόσια Τηλεόραση απευθύνει πρόσκληση ενδιαφέροντος για την ανάδειξη του Έλληνα εκπροσώπου στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Eurovision Young Musicians 2014, που θα διοργανωθεί από την EBU στην Κολωνία από τις 24 έως και τις 31 Μαΐου. Θα διεξαχθούν ακροάσεις στο Ωδείο Αθηνών την Τρίτη 11/2. Στην ιστοσελίδα hprt.gr διατίθενται οι όροι διεξαγωγής των ακροάσεων.
* Η Ένωση Ιδιοκτητών Ενημερωτικών Περιφερειακών Τηλεοπτικών Σταθμών Ελλάδας εξέδωσε ανακοίνωση διευκρινίζοντας ότι «τα δημοσιεύματα περί προσφυγών κατά της προκήρυξης του διαγωνισμού για την ανάδειξη ψηφιακών παρόχων δεν αφορούν τα μέλη της που την αποτελούν οι μεγαλύτεροι ενημερωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί της περιφέρειας».
Photomedia
Απηύδησαν οι Γάλλοι δημοσιογράφοι του ραδιοφωνικού σταθμού Europe 1 και ζήτησαν από τον πλανητάρχη Μπαράκ Ομπάμα επειδή δεν τους παραχωρεί συνέντευξη. Εξ ου και δημοσίευσαν δίστηλη αγγελία στην εφημερίδα «Washington Post»: «Κύριε Πρόεδρε, έχετε ήδη δοκιμάσει τις τηγανητές πατάτες το γαλλικό μποξ, και το γαλλικό φιλί, γιατί όχι μια συνέντευξη με ένα γαλλικό ραδιόφωνο;». Επικό!

Follow on Twitter: @nikbozo
 

Τελευταία Νέα