Η εκπομπή της Λίλη και ο Ιβάν στα μπουζούκια!

Νίκος Μποζιονέλος
Η εκπομπή της Λίλη και ο Ιβάν στα μπουζούκια!

bet365

Αποκαλύψεις Σαββίδη απόψε στο «Derby», ενώπιον... Ρέμου - Βανδή! Τι ανασκοπήσεις θα βγάλουν ΔΤ, Nova και Action 24. Εκπομπή ξεκινά η Ιωάννα Λίλη στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV.
Ξεκινούν οι αθλητικές ανασκοπήσεις στη Δημόσια Τηλεόραση. Την Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου στις 20:00 ο Ιωσήφ Νικολάου και ο Βασίλης Μπακόπουλος θυμούνται την πορεία της Μπάγερν και της Ντόρτμουντ μέχρι τον τελικό στο Γουέμπλεϊ κατακτώντας το Champions League.
Την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου ο Βαγγέλης Ιωάννου παρουσιάζει τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στη Euroleague, με καλεσμένους τον προπονητή του Ολυμπιακού Γιώργο Μπαρτζώκα και τον πολυτιμότερο παίκτη της διοργάνωσης Βασίλη Σπανούλη.
Ανασκόπηση στη Nova με Πεδουλάκη, Μπαρτζώκα, Μήτρογλου και Σάντος
Οι κορυφαίες στιγμές του 2013 στον ελληνικό και παγκόσμιο αθλητισμό αναβιώνουν την παραμονή των Χριστουγέννων και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στις 22:00 από το Novasports 1. Η αρχή γίνεται αύριο, Τρίτη 24/12 με την πρόκριση της Eθνικής στο Μουντιάλ, την πορεία του Ολυμπιακού στο Champions League και του ΠΑΟΚ στο Europa League, την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπάσκετ από τον Ολυμπιακό, το νταμπλ του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ καθώς και όλη τη δράση στο πρωτάθλημα της Volley League. Μέσα από τις οθόνες των Novasports θα «παρελάσουν» και πάλι μεγάλα ονόματα, όπως ο Γιώργος Καραγκούνης, ο Κώστας Μήτρογλου, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και ο Φερνάντο Σάντος αλλά και τα «χρυσά» παιδιά του ελληνικού αθλητισμού Σπύρος Γιαννιώτης, Κατερίνα Νικολαίδου, Λευτέρης Κοσμίδης, Ιορδάνης Πασχαλίδης και Κώστας Τριγκώνης. Επίσης, μιλούν στον Γιώργο Συρίγο, ο προπονητής του Ολυμπιακού στο μπάσκετ, Γιώργος Μπαρτζώκας και ο τεχνικός του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ, Γιώργος Πεδουλάκης, οι οποίοι αναφέρονται στις επιτυχίες των ομάδων τους σε Ευρώπη και Ελλάδα αντίστοιχα.
Μίτσελ, Αναστασίου και Κατσουράνης την Κυριακή στο Action 24!
Την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου στις 21:30 το Action 24 θα βγάλει τη δική του ανασκόπηση για τη Super League, στο πλαίσιο της εκπομπή «Sports Sunday». Ο Αντώνης Κατσαρός και ο Τάσος Νικολογιάννης συζητούν με τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αναστασίου. Ο Δημοσθένης Καρμοίρης και ο Κώστας Νικολακόπουλος ανακρίνουν τον προπονητή του Ολυμπιακού, Μίτσελ. Ο Κώστας Βασιλόπουλος συνομιλεί με τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Κώστα Κατσουράνη. Κι ακόμα: Φάκελος ΑΕΚ. Συντονίζει ο Χάρης Αλευρόπουλος.
ΟΣΦΠ VS ΠΑΟΚ και ο Ιβάν στα μπουζούκια!
Απόψε στις 22:00 στην εκπομπή «Derby» του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV με τον Κώστα Χήτα θα γίνει ένα... crash test μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ. Καλεσμένος είναι ο Κώστας Ορφανός ενώ από το στούντιο της Αθήνας θα μιλήσει ο δημοσιογράφος Μανώλης Γαβαθιώτης. Επίσης μιλούν οι ρεπόρτερ Βασίλης Κεχαγιάς (Αρη) και Κώστας Πετρωτός (ΠΑΟΚ) καθώς και ο κωμικός και γνωστός ΠΑΟΚτσής Διογένης Δασκάλου.
Κυρίως όμως θα προβληθεί αποκλειστικό θέμα από τη χθεσινή έξοδο του Ιβάν Σαββίδη στο κέντρο όπου εμφανίζονται Αντώνης Ρέμος και Δέσποινα Βανδή! Ο ισχυρός ανήρ του ΠΑΟΚ υποσχέθηκε ότι «αν πάρουμε το Κύπελλο θα σταματήσω να μιλάω τόσο πολύ!» ενώ εμφανίστηκε με τη γοητευτική σύζυγό του αλλά, κυρίως, με μια απίστευτη κοκκινομάλλα στην παρέα η οποία έκλεψε την παράσταση με ένα φοβερό belly dancing!
Η κλήρωση του Final 4 του League Cup στη Nova
Αύριο, παραμονή Χριστουγέννων στις 19:00 η Nova μεταδίδει μέσα από το Novasports 1 την εκπομπή «Στο Φιλέ» με τον Παντελή Λώλη, στην οποία θα διεξαχθεί η κλήρωση του Final Four του 3ου League Cup «Νίκος Σαμαράς». Στο στούντιο της Nova στην Κάντζα θα είναι ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, Παντελής Ταρνατόρος, ο οποίος θα πραγματοποιήσει την κλήρωση για την ανάδειξη των δύο ημιτελικών του Final 4 του 3ου League Cup «Νίκος Σαμαράς», που διεξαχθεί στην Αλεξανδρούπολη την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου και το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου, με την συμμετοχή του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, της Λαμίας, της ΑΕΚ και του Φοίνικα Σύρου και θα καλυφθεί από τα κανάλια Novasports. Τα σχόλια τους για το αποτέλεσμα της κλήρωσης θα δώσουν οι καλεσμένοι στο στούντιο της Nova στην Κάντζα, ο πασαδόρος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Νίκος Αγγελόπουλος και ο κεντρικός της ΑΕΚ, Σταύρος Κατσανεβάκης, ενώ στο στούντιο της Nova στην Θεσσαλονίκη θα είναι ο πασαδόρος της Λαμίας, Μάνος Δημητριάδης και ο κεντρικός του Φοίνικα Σύρου, Γιάννης Τακουρίδης.
«Cinemam» με Λίλα και Κομίνη
Το Novalifε, το ψυχαγωγικό κανάλι της Nova, ντύνεται γιορτινά και παρουσιάζει μοναδικές συνταγές για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, μέσα από την εκπομπή «Cinemam», με οικοδέσποινα την γνωστή σεφ Μυρσίνη Λαμπράκη. Αύριο, παραμονή Χριστουγέννων, οι δημοσιογράφοι των αθλητικών καναλιών Novasports, Λίλα Κουντουριώτη και Χριστίνα Κομίνη, φτιάχνουν λαχταριστή τούρτα πάβλοβα ενώ την παραμονή Πρωτοχρονιάς, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Cinemam» συναντά το λαμπερό ζευγάρι του μαγκαζίνο «Lifεtime», Κατερίνα Γερονικολού και Δημήτρη Κουρούμπαλη, αυτο-σχεδιάζοντας ένα παραμυθένιο πεντανόστιμο γλυκό.
Flash sport media news
* Ο Μπόρις Μπέκερ άφησε τη δουλειά του στο BBCδίκτυο, με το οποίο συνεργαζόταν από το 2002 (παρέα με τους Τζον Μάκενροου και Πατ Κας), προκειμένου να προσηλωθεί στα καθήκοντά του ως νέος head coach του Νόβακ Τζόκοβιτς. Αναλυτικά εδώ.
* Οι κορυφαίες ομάδες βόλεϊ Γυναικών «καρφώνουν» στο φιλέ των καναλιών Novasports από την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου έως και την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου, οπότε διεξάγεται το διεθνές τουρνουά βόλεϊ, Top Volley International στη Βασιλεία της Ελβετίας. Στην περιγραφή των αγώνων θα είναι οι Παντελής Λώλης, Ισίδωρος Πρίντεζης, Τάσος Μπαϊρακτάρης και Ηλίας Παπαϊωάννου.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Είδα… τον Θέμο Αναστασιάδη στο ‪«Dancing» ντυμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο.
Αν είχε χιούμορ, θα ντυνόταν DVD.
Ακουσα… την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο «Μες στην καλή χαρά» του Alpha να ρωτάει μια καλεσμένη αν της βγήκε η φλεβαρίδα (σ.σ. αντί για βλεφαρίδα).
Δεν θα βλέπω ως τον Φλεβάρη εκεί.
Διάβασα… στο «Εθνος» ότι ο Αλέξης Τσίπρας τηλεφώνησε στον Κώστα Καραμανλή «για να τον ενημερώσει σχετικά με την επισημοποίηση της υποψηφιότητάς του για την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με τη στήριξη του κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς».
Έφαγε γκάφα ο ρεπόρτερ, είναι προφανές ότι ο Τσίπρας ενθουσιάστηκε με την παναθηναϊκή εμφάνιση του Κλωναρίδη στο 4-0 της Λιβαδειάς και πήρε τον «καταλληλότερο» για να το συζητήσουν.
Tweets
@tsapanidou: “Καλημέρα. Τι θα πει τσογλάνι;”.
@AfroGrammeli: «Στο ΠΑΣΟΚ νομίζουν ότι ακόμη δεν έχουν καταστραφεί και συζητούν για την τελευταία ευκαιρία να σωθούν. Μνήσθητι μου Κύριε και ήμαρτον μαζί».
Τάδε έφη… Αντώνης Σρόιτερ: «Με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, έχω διαβάσει όλους τους πιθανούς τρόπους θανάτου μου».
Media... police (1)
Πλέον στο «Dancing» πρέπει να μπαίνει η ένδειξη «ακατάλληλο για ενηλίκους» (και για χωρισμένους).
Media... police (2)
Ο Alpha στον Alpha: ανήμερα τα Χριστούγεννα, η Ελένη Μενεγάκη υποδέχεται τους «Μες στην καλή χαρά» Κατερίνα Καραβάτου, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Παύλο Σταματόπουλο και Ευθύμη Ζησάκη. Πρωτοτυπία… Μαζί τους, ο Νίκος Κουρκούλης.
Τη δε παραμονή Πρωτοχρονιάς 31 Δεκεμβρίου, μία ανάσα πριν το νέο έτος, η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρετά μαζί μας 2013 έχοντας στην παρέα της τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Την κουμπάρα της: πρωτοτυπία Νο 2.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Η Λίλη στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV!
Δεν ζει πλέον στην Αθήνα, αλλά στη Θεσσαλονίκη με τον σύζυγο και την οικογένειά της. Και από εκεί θα... επανέλθει τηλεοπτικά. Ο λόγος για το μοντέλο και παρουσιάστρια Ιωάννα Λίλη που λίαν συντόμως ξεκινά εκπομπή στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV.
Η εκπομπή θα είναι απογευματινή και αναμένεται να ενισχυθεί και με ένα... δυνατό όνομα. Θα προβάλλεται Δευτέρα ως Παρασκευή και θα έχει διάρκεια, κατά πάσα πιθανότητα, μιας ώρας.
Η δραστήρια κυρία Στάη
Η Ελλη Στάη, όπως έγραψε προ ημερών η στήλη, ξεκινά το διαδικτυακό της κανάλι μέσα στον Ιανουάριο. Αλλά δεν θα είναι μόνη της καθώς συμμετέχει και ο Λάμπης Ταγματάρχης, εξ ημισείας με την τέως παρουσιάστρια της ΕΡΤ ενώ επικεφαλής του εγχειρήματος θα είναι ο Παντελής Ζαγοριανίτης. Tο Web TV θα βγει από την εταιρεία Τ.Ο.C. που προέρχεται από το «Times of Change» και υπάγεται στην εταιρεία με την επωνυμία «THE TOC DIGITAL MEDIA ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» και διακριτικό τίτλο «THE TOC DIGITAL». Ηδη τα νέα γραφεία και τα στούντιο στο Μαρούσι που θα στεγάσουν το διαδικτυακό εγχείρημα ετοιμάζονται πυρετωδώς.
Τέσσερα δημόσια ραδιόφωνα
Το κυβερνητικό πλάνο, εκτός από την τηλεοπτική ΝΕΡΙΤ (που θα έχει δύο κανάλια), προβλέπει ως και τέσσερα ραδιόφωνα: τρία που θα εκπέμψουν από το Ραδιομέγαρο και ένα από τη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για το Πρώτο Πρόγραμμα και η διάδοχος κατάσταση της ΕΡΑ Σπορ. Την άνοιξη θα βγει και το μουσικό ραδιόφωνο ενώ, λίαν συντόμως, από τη Θεσσαλονίκη αναμένεται να εκπέμψει πλήρες πρόγραμμα από τη ΕΔΡ Θεσσαλονίκης 102.
Dislike στο Facebook
Το Facebook έβγαλε και κουμπί dislike! Πώς θα το ενεργοποιήσετε; Υπάρχει η δυνατότητα διαθέσιμη στο Facebook Messenger, συν άλλα stickers έκφρασης. Πηγαίνετε στη συνομιλία chat και:
1. Πατήστε το smiley logo κάτω δεξιά στο παράθυρο του chat.
2. Πατήστε την shopping cart για να ανοίξει το Sticker Store.
3. Από εκεί κατεβάστε το πακέτο stickers “Likes”.
4. Τώρα μπορείτε να κάντε dislike.
Αποχώρησε η Αραβανή
Στο χθεσινό, 9ο live του «Dancing» η Ευαγγελία Αραβανή και Βλάντιμιρ Μορότσκο εκτέλεσαν μια ρομαντική γιορτινή χορογραφία όμως δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο show. Στο σύνολο του κοινού το 9ο live έφτασε το 37,6% με 1.475.000 τηλεθεατές να το παρακολουθούν κατά μέσο όρο. Το δυναμικό κοινό 15-44 έμεινε στον ΑΝΤ1 σε ποσοστό 29,9% και το κοινό 15-24 σημείωσε 32,6%. Ιδιαίτερη απήχηση είχε στα γυναικεία κοινά, με τις γυναίκες 15-24 να επιλέγουν το show χορού σε ποσοστό 41,3% και τις 15-44 να σημειώνουν ποσοστό 36,1%.
Πέγκυ και Μαριάντα
Την προσεχή Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου, η «Γερμανού Ξανάρχεται» στον ΑΝΤ1 με καλεσμένη την Πέγκυ Ζήνα. Αποκαλυπτική και ειλικρινής, η δημοφιλής ερμηνεύτρια ανοίγει την καρδιά της στη Ναταλία Γερμανού, απαντάει με θάρρος στις “πιπεράτες” ερωτήσεις της και φυσικά τραγουδάει στο πλατό μεγάλες επιτυχίες.
Καλεσμένη στην εκπομπή «Μίλα» του Star αύριο, παραμονή Χριστουγέννων θα είναι η τραγουδίστρια Μαριάντα Πιερίδη. Για πρώτη φορά μιλάει στην Τατιάνα Στεφανίδου για την εγκυμοσύνη της και μοιράζεται μαζί της αλλά και με τους τηλεθεατές τις δυσκολίες, που αντιμετώπισε αλλά και τη μεγάλη της λαχτάρα να γίνει μητέρα.
Εν συντομία…
* Σε συνεργασία με τη Vice προχωράει ο όμιλος ΑΝΤ1 τον Ιανουάριο δημιουργώντας την ελληνική έκδοση του ηλεκτρονικού περιοδικού.
* Ο Αντύπας, οι Onirama, η Δούκισσα Νομικού, η Κλέλια Πανταζή, ο Γιώργος Σατσίδης, η Λάουρα Νάργες, ο Θάνος Καληώρας, η Σοφία Βογιατζάκη και ο Κώστας Ευριπιώτης περνούν αύριο, παραμονή Χριστουγέννων, από το στούντιο των «Καρντάσιανς» στις 23;15 στον ΑΝΤ1 με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τη Μαρία Μπεκατώρου και τον Δημήτρη Σταρόβα.
* Ένα αφιέρωμα στον Μανώλη Αγγελόπουλο, θα παρουσιάσουν οι «Πρωταγωνιστές» με τον Σταύρο Θεοδωράκη αύριο, Τρίτη 24/12 στις 22:50, στο Mega. Στην κάμερα μιλούν τα παιδιά του Στάθης, Ηλίας και Μαρία, ο μεγάλος του έρωτας Αννούλα Βασιλείου, ο δικηγόρος της Θεσσαλονίκης Κώστας Καλαϊτζής (Λιβανός) και ο δημοσιογράφος και μουσικός παραγωγός Θοδωρής Μανίκας.
* Στον δημοσιογράφο Θεόδωρο Ιωαννίδη θα δοθεί το Βραβείο Μαρκίδες Πούλιου για το έτος 2013, όπως αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΜ-Θ. Με τον τρόπο αυτόν το Ίδρυμα αναγνωρίζει και τιμά την πολυσχιδή προσφορά του συναδέλφου στον πολιτισμό και τα γράμματα.
Photomedia
Η Πόπη Τσαπανίδου και ο Βαγγέλης Μουρίκης σε μία σκηνή από τη νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Το Μικρό Ψάρι».
Μια φωτό (με την Ντορέτα), εκατομμύρια αφορμές για να βάλεις λεζάντα τρολαρίσματος.
 

Τελευταία Νέα