Το «αιώνιο» ντέρμπι του ΣΚΑΪ και το μιντιακό «διαζύγιο»!

Νίκος Μποζιονέλος
Το «αιώνιο» ντέρμπι του ΣΚΑΪ και το μιντιακό «διαζύγιο»!

bet365

Η τηλεθέαση του Ολυμπιακού, η επόμενη μετάδοση της ΔΤ, τι ετοιμάζει για το Μπάρτσα – Ρεάλ ο ΟΤΕ TV, στη Nova τα ματς της ΑΕΛ. «Χωρίζουν» Σκαναβής – Μπενέκος!

Το Κύπελλο Ελλάδας στο Gazzetta TV! Τόσο απλά, τόσο εύκολα. Για πρώτη φορά στα χρονικά, διαδικτυακό Μέσο θα παράγει τηλεοπτική εικόνα για ολόκληρη διοργάνωση! ΑΕΚ, Λάρισα, Ιωνικός και άλλες μεγάλες δυνάμεις με ένα... κλικ. Οι λεπτομέρειες εδώ!

Μετά την ΑΕΚ, η ΑΕΛ

Η δεύτερη ομάδα της Γ' Εθνικής (μετά την ΑΕΚ) που παραχώρησε τα εντός έδρας παιχνίδια της στη Γ’ Εθνική έγινε η Λάρισα και τα ματς της ΑΕΛ θα μεταδίδονται ζωντανά από τη Nova. Το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι που θα μεταδοθεί θα είναι αυτό κόντρα στον Πυρσό στις 3 Νοεμβρίου για την 6η αγωνιστική.

Η «θρυλική» τηλεθέαση

1.286.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν, κατά μέσο όρο, χθες από τη Δημόσια Τηλεόραση το ματς Μπενφίκα – Ολυμπιακού 1-1 . Η μέση τηλεθέαση έφτασε το 12,7% και το μέσο μερίδιο το 28,6%. Στο 28,8% έφτασε ο μέσος όρος τηλεθέασης του καναλιού από τις 21:45 έως τις 23:45 ενώ, την ίδια ώρα, στο δυναμικό κοινό, η Nielsen κατέγραφε ποσοστό 30,1%!

Μάλιστα η ΔΤ έχει αποδειχθεί... γουρλού ως τώρα αφού και τα δύο ματς των «ερυθρόλευκων» που μετέδωσε, συνδυάστηκαν με εκτός έδρας αποτελέσματα.

Βέβαια τα τεχνικά προβλήματα ελέω της βροχής ήταν πολλά: «Η βροχή που πέφτει είναι απίστευτη» μονολογούσε ο σπίκερ Βασίλης Μπακόπουλος, τον οποίο συχνά ακούγαμε ραδιοφωνικά μιας και η μετάδοση είχε «παγώσει». To πρόβλημα, πάντως, το αντιμετώπισαν όλα τα κανάλια που μεταδίδουν τον αγώνα, μιας και παίρνουν την ίδια εικόνα από τον... προβληματικό δορυφόρο.

Μπάρτσα – Μίλαν στη ΔΤ

Το Champions League συνεχίζεται το διήμερο 5-6 Νοεμβρίου με τη ΔΤ να μεταδίδει την Τετάρτη 6/11 το Μπαρτσελόνα – Μίλαν. Από τη Nova θα μεταδοθεί την Τρίτη 5/11 το Ολυμπιακός – Μπενφίκα και live την ίδια βραδιά τα Γιουβέντους - Ρεάλ Μαδρίτης, Σοσιεδάδ - Μάντσεστερ Γ. και Παρί Σεν Ζερμέν – Αντερλεχτ. Από τη Nova την επομένη, Τετάρτη 6/11, θα μεταδοθούν απευθείας τα ματς Ζενίτ – Πόρτο, Τσέλσι – Σάλκε, Ντόρτμουντ – Αρσεναλ, Αγιαξ – Σέλτικ και Νάπολι – Μαρσέιγ.

Με pre games οι ντερμπάρες στον OTE TV!

Το clasico Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης, oι καθοριστικοί αγώνες από Formula 1 και Moto GP σε Ινδία και την Άπω Ανατολή, σπουδαία ποδοσφαιρικά ντέρμπι από Premier League, Bundesliga, Serie A και αμφίρροπες μονομαχίες της Football League, «παίζουν» ζωντανά και σε ποιότητα HD στον OTE TV.

Το clasico διεξάγεται το Σάββατο 26 Οκτωβρίου στις 19:00 και θα μεταδοθεί από το OTE Sport 1 σε περιγραφή Αλέξη Σπυρόπουλου και Τάσου Κολλίντζα. Από τις 16:00 (OTE Sport 1), θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση προς την κορυφαία ποδοσφαιρική αναμέτρηση, με το pre-game του γερμανικού ντέρμπι Σάλκε-Ντόρτμουντ το οποίο διεξάγεται στις 16:30. Από τις 18:00 στην pre game εκπομπή του clasico θα γίνει η προσέγγιση προς το μεγάλο ντέρμπι θα συνεχιστεί με ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις με τους απεσταλμένους του OTE TV στη Βαρκελώνη, συνέντευξη του διεθνούς Έλληνα άσσου της ομάδας μπάσκετ της Μπαρτσελόνα Κώστα Παπανικολάου και θα ολοκληρωθεί μετά το τέλος του αγώνα με το post game.

Flash sport media news
* Οπως ενημερωθήκατε νωρίτερα, το Βριλήσσια - Παναθηναϊκός για το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών στο βόλεϊ θα μεταδοθεί σε live-streaming από την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ.
* Αύριο, Παρασκευή στις 21:00 στο EXTRA 3 ξεκινά η νέα εκπομπή για τον Ατρόμητο, όπως έχετε ενημερωθεί. τίτλος της είναι «Το Αστέρι του Ποδοσφαίρου» με παρουσιαστή τον Παύλο Κατώνη και πρώτος καλεσμένο τον Στάθη Ταυλαρίδη.
* Από την 3η αγωνιστική της Basket League η Nova μεταδίδει το Σάββατο στις 16:00 το Ρέθυμνο – ΠΑΟΚ και τη Δευτέρα στις 17:00 το Τρίκαλα – Παναθηναϊκός. Η ΔΤ μεταδίδει το Σάββατο στις 19:15 το Ολυμπιακός – Ικαρος.
* Νιούελς Ολντ Μπόις – Γοδόι έχει, για το Inicial Αργεντινής, το πρόγραμμα της Παρασκευής, με το ματς να μεταδίδεται στις 22:05 από το Novasports 4 σε περιγραφή του Νίκου Καπίρη ενώ στις 00:15 (ξημερώματα Σαββάτου) μεταδίδεται το Μπόκα Τζούνιορς – Κολόν από το Novasports 2 σε περιγραφή του Γιώργου Βασιλείου.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Είδα... τη Σάσα Σταμάτη να προσπαθεί να γίνει συμπαθητική στο κοινό με ένα λευκό μπλουζάκι, ανοιχτό εκεί που πρέπει.
Παραλίγο να μπερδευτώ, νόμιζα ότι έβλεπα Ελεονόρα Μελέτη.

Ακουσα... τον Γιώργο Αυτιά, με το τέλος της σημερινής του εκπομπής, να απειλεί με υψωμένο το δάκτυλο ότι «θα είμαι εδώ και τη Δευτέρα, μπορεί να έχει παρέλαση αλλά, μη ξεχνάτε, έρχεται και η τρόικα».
Επιβάλλεται, Τζορτζ, υψωμένη ελληνική σημαία στο στούντιο.

Διάβασα... σε μια αγγελία ότι ζητούν νεαρή δημοσιογράφο, με σπουδές, μέχρι 30 ετών και με 10ετή προϋπηρεσία.
Οχι, δεν έκανα κοπάνες στα μαθηματικά: κάποιοι μας δουλεύουν.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μιντιακό «διαζύγιο»

Δημήτρης Μπενέκος και Αλέξης Σκαναβής δεν θα είναι πια συνέταιροι. Οι κόντρες και διαφωνίες που υπήρχαν ανάμεσά τους το τελευταίο διάστημα οδήγησαν σε «διαζύγιο». Η εφημερίδα «Επενδυτής» παραμένει στον Μπενέκο ενώ ο Σκαναβής κρατά τον «Ελεύθερο Τύπο». Το αν το (δια)χωρισμός των εφημερίδων σημαίνει... νέες ατομικές συμβάσεις και απολύσεις, θα γίνει γνωστό σύντομα ενώ οι εργαζόμενοι στον «Ελεύθερο Τύπο», που έχουν λαμβάνειν δεδουλευμένα αρκετών μηνών, έφτασαν (ξανά) στα όρια τους την περασμένη Παρασκευή μετά την απόφαση της εργοδοσίας να πληρώσει (έναντι) τους... μισούς.

Προσφυγή της ΠΟΕΣΥ

Στην Επιτροπή για τον «Οπτικοακουστικό Τομέα και τα Μέσα Ενημέρωσης» του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου προσέφυγε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών για το θέμα της ΕΡΤ, μετά και την ψήφιση της τροπολογίας για την παράταση του μεταβατικού καθεστώτος της ΔΤ. Η ΠΟΕΣΥ ζητεί να συζητηθεί το όλο θέμα στην προσεχή συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ενώ με επιστολή της στη Διεθνή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων και Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων ζητεί νέα τους παρέμβαση αλληλεγγύης υπέρ των εργαζομένων της ΕΡΤ, με κοινή συνεδρίαση και συνέντευξη, στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, και παρέμβασή τους για την αποκατάσταση του δορυφορικού σήματος.

Τέλος ο Παναγόπουλος από τον ΣΚΑΪ

Παρελθόν από τον ΣΚΑΪ αποτελεί από σήμερα ο Χρήστος Παναγόπουλος και με μια λιτή ανακοίνωση, ο σταθμός το γνωστοποίησε: «Ανακοινώνεται ότι ο κ. Χρήστος Παναγόπουλος υπέβαλε, σήμερα, την παραίτησή του από τα όργανα διοίκησης των εταιριών του Ομίλου ΣΚΑΙ». Το άλλοτε «αφεντικό» της ΕΡΤ επί διακυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας, είχε αναλάβει να τα... ηνία του ΣΚΑΪ τα τελευταία χρόνια αλλά προφανώς τα δεδομένα άλλαξαν μετά την έλευση του Σταμάτη Μαλέλη.

Πλάκα πλάκα, «έγραψε»... Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 0-1 πριν από την ώρα του. Κι αυτό διότι ο Μαλέλης είναι ένας από τους γνωστούς των «ερυθρόλευκων» ενώ ο Παναγόπουλος είναι στη θέση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Καταδίκη για τον Ρίζο

Εκδικάστηκε η μήνυση της Βέρας Ηλιάδου, εργαζόμενη στον «Αδέσμευτο Τύπο», εναντίον των Δημήτρη και Απόστολου Ρίζου. Η μάρτυρας ισχυρίστηκε ότι οι εργαζόμενοι δεν πληρώνονταν με τις συμβάσεις της ΕΣΗΕΑ και της ΕΤΗΠΤΑ διότι είχαν συνάψει ατομικές συμβάσεις με την εργοδοσία. Η απόφαση του δικαστηρίου ήταν: εξάμηνη φυλάκιση με αναστολή και πρόστιμο 16.000 ευρώ, συν τα έξοδα του δικαστηρίου.

Νέα εκπομπή

«Like στον κόσμο» ονομάζεται η καθημερινή περιήγηση στον θαυμαστό κόσμο της εικόνας. Από τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και κάθε μέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 20:50, σε παρουσίαση Μαρίας Φαρμακιώτη. Μία γρήγορη και φρέσκια ενημερωτική ενότητα λίγο πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. «Κάνουμε κλικ στην επικαιρότητα, την τεχνολογία, την επιστήμη, το περιβάλλον, την ιατρική και την ψυχαγωγία.» Ένα ολιγόλεπτο ταξίδι στην ενημέρωση λίγο διαφορετικό από τα άλλα» ανέφερε το δελτίο Τύπου.

Πρεμιέρες για Γερμανού και Μπουλέ

«Η Γερμανού ξανάρχεται» ξεκινά από αύριο, Παρασκευή 25 Οκτωβρίου στις 23:45 στον ΑΝΤ1 με τη Ναταλία Γερμανού που θα προσκαλεί στο στούντιο κάθε φορά κι έναν celebrity, ο οποίος θα πρέπει να «επιβιώσει» από τις δοκιμασίες και τις εκπλήξεις που τον περιμένουν στο πλατό. Πρώτοι καλεσμένοι Κώστας Κόκλας, Θανάσης Ευθυμιάδης, Κώστας Ευρυπιώτης, Γιάννης Τσιμιτσέλης και Μάνος Ιωάννου, πρωταγωνιστές της θεατρικής παράστασης «ΑΝΤΡΕΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ» που ανεβαίνει για δεύτερη σεζόν με εξαιρετική επιτυχία στο θέατρο ΛΑΜΠΕΤΗ.

Μια ώρα νωρίτερα, στις 22:15 στον ΑΝΤ1, έρχεται το «The Biggest Game Show In The World»με την Νάντια Μπουλέ: 24 παίκτες από την Ελλάδα, τη Ρωσία, την Κίνα, την Ισπανία, τη Γαλλία και το Καζακστάν συντάσσουν… το μεγαλύτερο παιχνίδι του κόσμου! Εξι χώρες ρίχνονται στη μάχη, παθιάζονται και χαρίζουν στους τηλεθεατές τα πιο εντυπωσιακά ομαδικά παιχνίδια.

Οι εφημερίδες θα χάσουν 1 δισ. σε διαφημίσεις

Τα άσχημα νέα και οι αρνητικές προβλέψεις για την πορεία του έντυπου Τύπου συνεχίζονται, καθώς το διαδίκτυο εξακολουθεί να κερδίζει έδαφος στην προτίμηση της κοινωνίας. Σύμφωνα με έρευνα της Gannett, στην ιδιοκτησία της οποίας βρίσκονται η εφημερίδα «USA Today» και άλλα 81 έντυπα, η βιομηχανία του έντυπου Τύπου θα χάσει περισσότερο από 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε διαφημίσεις, όταν ολοκληρωθεί το τρέχον έτος 2013. Η μετατόπιση του κέντρου βάρους του ενδιαφέροντος των ΜΜΕ από τις εφημερίδες στο διαδίκτυο είχε πιστοποιηθεί με ηχηρό τρόπο όταν ο ιδιοκτήτης και ιδρυτής της Amazon Τζεφ Μπέζος προχώρησε στην εξαγορά της «Washington Post».

Photomedia

Είχε δίκιο τις προάλλες το συμπαθές έντυπο: όντως κάποιους τους ψεκάζουν.


Οι «Πρωταγωνιστές» την προσεχή Τρίτη 29 Οκτωβρίου στο Mega με τον Σταύρο Θεοδωράκη θα κάνουν εκπομπή για τα παιδιά που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Ελλάδα, αλλά λόγω της κρίσης οι γονείς τους επέστρεψαν στην Αλβανία.

 

Τελευταία Νέα