Ανατροπή στην πρεμιέρα του Survivor για να προλάβει το Master Chef (vid)

Gazzetta team
Ανατροπή στην πρεμιέρα του Survivor για να προλάβει το Master Chef (vid)
Σε αγώνα δρόμου βρίσκεται η παραγωγή του Survivor, καθώς η ημερομηνία που συζητείται για να βγει ζωντανά το πρώτο επεισόδιο του πολυαναμενόμενου ριάλιτι επιβίωσης είναι η 27η Δεκεμβρίου.

Το «Survivor» επιστρέφει στις οθόνες μας στην κλασική του εκδοχή με διασήμους και μαχητές και η παραγωγή του ΣΚΑΪ βρίσκεται στην τελική ευθεία για το ποιοι θα μπουν στο ριάλιτι και θα ταξιδέψουν στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο. Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε!» η παραγωγή του Survivor κάνει τα αδύνατα δυνατά, ώστε το ριάλιτι να κάνει πρεμιέρα στις 27 Δεκεμβρίου 2020 για να προλάβει το Master Chef.

Ταυτόχρονα, η prime time ζώνη του καναλιού θα αλλάξει ώστε το «Survivor» να ξεκινάει στις 10.30 και να διαρκεί μέχρι τη 1:00 το βράδυ. Επικρατέστερο όνομα για την παρουσίαση του ριάλιτι είναι ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος έχει εμβολιστεί και είναι έτοιμος για αναχώρηση.

Όσο για τα πρόσωπα που έχουν κλειδώσει την συμμετοχή τους, αυτά είναι οι Αγγελική Λάμπρη, Κάτια Ταραμπάνκο, Θωμαής Απέργη, Ελευθερία Ελευθερίου, Ανθή Σαλακούδη. Τριαντάφυλλος, Πάνος Καλλίδης, Περικλής Κονδυλάτος, Αλέξης Παππάς, Μιχάλης Αρναούτης και Γιώργος Κοψίδας. Οι 20 συμμετέχοντες - Μαχητές και Διάσημοι - θα αναχωρήσουν άμεσα με ιδιωτική πτήση από το αεροδρόμιο με τελικό προορισμό τον Άγιο Δομίνικο και την παραλία που θα διαμένουν στην επαρχία Λα Ρομάνα.

Πηγή: reader.gr