Mega: Δυναμική επιστροφή η «Super Μπάλα live»!

Gazzetta team
Mega: Δυναμική επιστροφή η «Super Μπάλα live»!

bet365

Στην... μετά καραντίνας εποχή, δεν επέστρεψε μόνο η δράση στην Σούπερ Λίγκα αλλά και οι αθλητικές εκπομπές, με την «Super Μπάλα live» να κάνει δυναμικό come back στο ΜEGA!
Μετά από απουσία ενός τρίμηνου λόγω της καραντίνας ως μέτρο προστασίας του κορονοϊου, η εκπομπή που παρουσίασε την περασμένη Κυριακή ο Αντώνης Καρπετόπουλος έκανε πολύ καλά νούμερα δημιουργώντας κλίμα ικανοποίησης στους ανθρώπους του Mega!
Η «Super Μπάλα live» με 4,16% βρέθηκε πρώτη στο δυναμικό κοινό, (από 18 έως 54 ετών), βγάζοντας ρεπορτάζ από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης με δηλώσεις των Μαρτίνς, Αραμπί, Βαλμπουενά, Μασούρα αμέσως μετά την μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Επίσης ο Χρήστος Δημόπουλος ως προσκεκλημένος σχολίασε την αγωνιστική μαζί με τους Κώστα Νικολακόπουλο, Αντώνη Κατσαρό και Μένιο Σακελλαρόπουλο, ο οποίος μάλιστα... εγκαινίασε και μια νέα στήλη όπου με τον δικό του τρόπο θα διηγείται «ανέκδοτες ιστορίες» από τον χώρο του αθλητισμού!
Τέλος αίσθηση προκάλεσε και η συνέντευξη του επιθετικού του Άρη, Ιντέγε Μπράουν ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε στην Σοφια Αλατζά κάνοντας το μπάνιο του στην πισίνα!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα