Πιτίνο: «Δεν ήθελα να προπονήσω τον Παναθηναϊκό, θέλω όμως την Εθνική»

Gazzetta team
Πιτίνο: «Δεν ήθελα να προπονήσω τον Παναθηναϊκό, θέλω όμως την Εθνική»

bet365

Τρομερές ατάκες από τον Ρικ Πιτίνο στην συνέντευξή του που έρχεται στο «OPEN Sport» την Κυριακή (17/05, 13:30).

Ο Αμερικανός προπονητής μίλησε στο OPEN και υποστήριξε πως δεν ήθελε να προπονήσει την ομάδα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ την δεύτερη χρονιά, ωστόσο θέλει να είναι στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας.

Ένα απόσπασμα της συνέντευξής του:

Για τον χαρακτήρα του Τζόρνταν: «Όλοι έχουν πάθη και σύνδρομα. O Τζόρνταν έχει το σύνδρομο του ανταγωνισμού. Τυχαίνει να τον ξέρω αρκετά καλά. Πολύ καλό παιδί, με πολύ πάθος αλλά θυμηθείτε, αν παίξεις μία παρτίδα σκάκι με τον Τζόρνταν, και δεν είναι καλός στο σκάκι, θα τον κερδίσεις. Αλλά τότε θα βγει έξω και θα βρει κάποιον που ξέρει καλό σκάκι και θα σε προκαλέσει ξανά και θα σε διαλύσει».

Για τον GOAT του μπάσκετ: «Για εμένα ο Τζόρνταν είναι το νούμερο ένα και ο Λεμπρόν είναι το νούμερο ένα-άλφα. Δεν είχε την ικανότητα του Μάικλ Τζόρνταν στο σκοράρισμα. Όταν ένα παιχνίδι κρινόταν στις λεπτομέρειες, ο Τζόρνταν μπορούσε να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο μόνος του».

Για τον Παναθηναϊκό: «Την δεύτερη χρονιά δεν ήθελα να προπονήσω τον Παναθηναϊκό. Δεν ήταν του δικού μου στιλ, η ομάδα της δεύτερης χρονιάς».

Για την Εθνική Ελλάδας: «Αυτό που ήθελα ήταν να προπονήσω την Εθνική ομάδα. Το οποίο και θα κάνω. Θα προπονήσω την Εθνική ομάδα».

Όλη του η συνέντευξη στο «OPEN Sport» της Κυριακής (17/05) στις 13:30.

 

Τελευταία Νέα