Nova: Ο Μαρινάκης αποσύρει το ενδιαφέρον για την αγορά της

Nova: Ο Μαρινάκης αποσύρει το ενδιαφέρον για την αγορά της

Gazzetta team
Nova: Ο Μαρινάκης αποσύρει το ενδιαφέρον για την αγορά της

bet365

Επιστολή με την οποία δηλώνει πως αποσύρεται από την διαδικασία απόκτησης του ελέγχου της Forthnet και άρα την αγορά της Nova απέστειλε η Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη, σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ.
Στην επιστολή η εταιρεία του Βαγγέλη Μαρινάκη - όπως αναφέρεται σχετικά σε ρεπορτάζ στις Typologies - αναφέρεται ονομαστικά στο στέλεχος της Alpha Bank, Θόδωρο Αθανασόπουλο, σημειώνοντας πως η τράπεζα με την στάση της προκάλεσε πρόβλημα στην προσπάθεια υλοποίησης της συμφωνίας.
Η Alter Ego υπογραμμίζει σε επιστολή της πως η τράπεζα δεν διευκόλυνε το process του διαγωνισμού. Επίσης ότι κινήθηκε προς την κατεύθυνση εξεύρεσης ανταγωνιστικών προσφορών, αν και επρόκειτο για αποκλειστικές διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Alter Ego και τις τράπεζες Alpha Bank, Τράπεζα Πειραιώς και Εθνική. Ακόμα πως δεν συναίνεσε στην παροχή ρευστότητας προς την Forthnet μέσω της αποδοχής αιτήματος αποδέσμευσης λογαριασμών της τηλεπικοινωνιακής εταιρείας, αίτημα το οποίο οι υπόλοιπες τράπεζες είχαν αποδεχθεί και συνιστούσε κοινή πρακτική. Αυτό σημαίνει πως δεν θα προχωρήσει η αγορά της Nova από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τουλάχιστον με αυτά τα δεδομένα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα