Σχέδιο για «Λίγκα TV» από την επόμενη σεζόν

Gazzetta team
Σχέδιο για «Λίγκα TV» από την επόμενη σεζόν

bet365

Σχέδιο δημιουργίας ιντερνετικής διαδικτυακής πλατφόρμας («Λίγκα TV») από την επόμενη σεζόν επεξεργάζονται στελέχη της Σούπερ Λίγκας, σήμερα έγινε η πρώτη συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων ΠΑΟΚ - ΑΕΚ - Παναθηναϊκού.

Εδώ και καιρό κυοφορούνταν οι σκέψεις και σήμερα πραγματοποιήθηκε το πρώτο ραντεβού για το «Λίγκα TV»! Μεταξύ στελεχών ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, παρότι η Ένωση και οι Πράσινοι έχουν συμβόλαιο με τη Nova. Πρόκειται για ιδέα που κυκλοφορούσε εδώ και αρκετές εβδομάδες μεταξύ στελεχών της Superleague και ορισμένων ομάδων, αλλά δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα υλοποιηθεί. Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να καταρτιστεί business plan και να εξεταστούν όλα τα δεδομένα και τα ζητούμενα για την προοπτική της διαδικτυακής πλατφόρμας από τη Λίγκα, η οποία θέλει είτε να μεταδίδει, είτε να “ενοικιάζει” σε κανάλια τα στιγμιότυπα όσων ομάδων συμφωνήσουν στο εγχείρημα.

Υπενθυμίζεται ότι από τις 14 ομάδες της Superleague οι Ατρόμητος, Λαμία, Παναιτωλικός, Ξάνθη έχουν συμβόλαιο με την ΕΡΤ που λήγει στο τέλος της σεζόν, και οι υπόλοιπες εννέα ομάδες – πλην του ΠΑΟΚ – έχουν συμβόλαιο με τη NOVA, η οποία αναμένεται να περάσει στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το εγχείρημα για τη “Λίγκα TV” φαίνεται δύσκολο εκ πρώτης όψεως, αλλά ας κάνουμε υπομονή, καθώς βρίσκεται στα... σπάργανα και ενδέχεται να προκαλέσει αναταράξεις και αλλαγή στο τηλεοπτικό τοπίο ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου...


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα